Flere bortvist fra sentrum

Politiet melder at flere har fått beskjed om å forlate Fredrikstad sentrum i løpet av natten.

DEL

Klokken 00.45 i natt kom den første meldingen fra politiet om at de måtte ta affære i Fredrikstad sentrum. Der var en beruset kvinne i 20-årene blitt bedt om å forlate sentrum frem til klokken 08.00 søndag morgen etter å ha oppført seg dårlig overfor andre personer.

To timer senere måtte også en mann i 40-årene forlate sentrum etter å ha kranglet med en vakt på et av byens utesteder. Heller ikke han fikk komme tilbake til byen før søndag morgen klokken 08.00.

Etterkom ikke pålegget

Dersom personer som blir bortvist fra sentrum ikke etterkommer pålegget, og bestemmer seg for å ta turen tilbake til byen, vil man bli anmeldt.

Dette skjedde i natt i Sarpsborg, det en beruset mann i 20-årene ble bortvist, men møtte på politiet igjen noe senere. Siden han valgte å ikke etterkomme pålegget ble han innbrakt til arresten, og han vil bli anmeldt.

Forsøkte å åpne taxidører

Den siste halvtimen utestedene holdt oppe i Sarpsborg ble fire personer bedt av politiet om å forlate sentrum. Klokken 02.30 fikk tre kranglete menn beskjed om å avslutte kvelden på byen, og ved 02.55-tiden led en mann i 30-årene samme skjebne. Mannen ble bortvist fra sentrum etter å ha løpt ut i veien og forsøkt å åpne dører på noen taxier, og han var også kranglete overfor politipatruljen.

Artikkeltags