Fredrikstadmann tatt for fyllekjøring på Selbak

Artikkelen er over 2 år gammel

En mann i 20-årene er i løpet av natten anmeldt for å ha kjørt bil i alkoholrus.

DEL

Natt til søndag har det vært stille i Fredrikstad, ifølge operasjonsleder Gisle Sveen.

Fyllekjøring på Selbak

– Det har vært lite ordensproblematikk og ingen spesielle hendelser å melde om. Kanskje kulda har tatt knekken på fredrikstadfolket, sier han når FB ringer tidlig søndag morgen.

Han forteller at én mann i 20-årene har blitt anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, mens en annen ble anmeldt etter å ha blitt stoppet på Selbak.

– ved 02.30-tiden ble en mann i 20-årene stoppet av en patrulje på Selbak. Mannen var påvirket av alkohol, og han ble avhørt på stedet før han ble dimittert. Det ble sikret en utåndingsprøve som bevis, og han ble anmeldt, forteller Sveen.

Mannen er hjemmehørende i Fredrikstad.

Skrekk og fulle folk i sentrum

Fra ordensseksjonen ved Fredrikstad politikammer får FB imidlertid opplyst at det har vært mange ute på byen nat til søndag.

– Det har vært en del folk på byen i Fredrikstad sentrum, hvor mange var utkledd for halloween-feiring. Stemningen på byen har stort sett vært god, melder Inge Jensen.

Det har ikke vært noen alvorlige hendelser, men åtte personer er i løpet av kvelden og natten blitt bortvist.

Klokken 00.47 ble to personer bortvist fra en pub på Østsiden, da de var svært beruset og oppførte seg sjikanerende.

00.51 ble fire personer bortvist fra sentrum, da de var involvert i ordensforstyrrelser.

Halvannen time senere ble én person bortvist fra sentrum da vedkommende valgte å krangle med politiet. Personen valgte å ikke høre på politiet, og klokken 02.05 (justert for vintertid) ble vedkommende pågrepet da politiet traff på denne i sentrum.

Ti minutter senere, klokken 02.15, ble ytterligere én person bortvist, da han blandet seg opp i politiets arbeid.

Mye politi i byen

I forbindelse med at Den nordiske motstandsbevegelsen arrangerte en lovlig aksjon i Fredrikstad i går var det mye politi i sentrum, og politiet varslet at de også ville være tilstedeværende utover ettermiddagen og kvelden i både Fredrikstad og Moss.

Operasjonsleder Sveen forteller at det ikke har kommer noen meldinger i løpet av kvelden eller natten som kan knyttes til DNMs besøk i Østfold.

– Det var et stort politioppbud i Moss og Fredrikstad i går, og politiet var godt synlig i begge byene utover kvelden. Det var for å ta høyde for uanmeldte hendelser som kunne oppstå i etterkant, men det har ikke kommet noen meldinger om hendelser knyttet til dette, avslutter han.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken