Hør utrykningsleder Morten Johansen fortelle om hvordan Brannvesenet jobbet for å slukke brannen på Dammyr

Vurderte å bruke gravemaskin på det brennende bygget for å unngå spredning

DEL

I tillegg til arbeidet med å slukke brannen på Dammyr, jobbet lederne på stedet med å tenke på hvordan de kunne hindre spredning av brannen dersom slukningsarbeidet alene ikke fikk stoppet det. D

Et alternativ var å benytte seg av en gravemaskin på det brennende bygget for å skape et skille mellom brannen og byggene ved siden av. En gravemaskin var faktisk på stedet og klar til bruk dersom det skulle være nødvendig. et forteller Morten Johansen i Fredrikstad Brannvesen. Han var utrykningsleder for teamet som jobbet å slukke brannen på Dammyr.

- Man må se for seg forskjellige scenarioer og finne løsninger på dem. Gravemaskin var en slik løsning, forteller han i podkasten Hør Her.

I podkasten forteller Utrykningslederen om jobben han og kollegaene gjorde fra de ble varslet om brannen til de fikk kontroll på den, hvordan brannen utviklet seg og hvilke farer de måtte håndtere underveis.

I AKSJON: Utrykningsleder Morten Johansen (midten) sammen med noen dem som var med i på å slukke brannen på Dammyr tirsdag.

I AKSJON: Utrykningsleder Morten Johansen (midten) sammen med noen dem som var med i på å slukke brannen på Dammyr tirsdag. Foto:

Artikkeltags