Ettergir p-bøter på Værste

Gratis med gebyr: Noen få biler fikk feilaktig gebyr på parkeringsplassen på Værste under TSR. Q-Security hører gjerne fra dem med lapp torsdag morgen 11. juli.

Gratis med gebyr: Noen få biler fikk feilaktig gebyr på parkeringsplassen på Værste under TSR. Q-Security hører gjerne fra dem med lapp torsdag morgen 11. juli. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Fredrikstad kommune ber bileiere som fikk feilaktig parkeringsgebyr på den store grusplassen på Værste 11. juli å ta kontakt med Q-Security. De vil nemlig få pengene tilbake.

DEL

For kommunen fikk en avtale med Værste, og kunne tilby gratisparkering på det enorme området gjennom fire dager. Men i startfasen lugget det ørlite grann.

- Det ble en kommunikasjonsfeil/misforståelse hos oss, og under en liten periode på morgenkvisten 11. juli la vi gul lapp på fem-seks biler. Deretter hadde alle fått beskjed, og folk kunne benytte plassen gratis gjennom hele Tall Ships Races, sier Dick Hansson i Quality Security.

Ingen sover dårlig om natten, og en del av forholdene er allerede ryddet opp i.

- De som fikk gebyr på plassen den morgenen kan ta kontakt med oss, så rydder vi opp i saken, sier Hansson i Q-Security på Værste.

Du finner opplysninger på den gule gebyrlappen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken