En av kundene omtaler innehaver Jarle Knoll som en kjempekjeltring. Kjetil Øyen var ikke fornøyd da han avdekket feil kilometerstand på sin 96-modell Passat. Bilen ble solgt med 116.000 på telleren. Undersøkelser i Tyskland viste at bilen hadde gått 240.000.
Øyen fra Kristiansund fikk problemer da han skulle selge bilen videre.

Gjorde ikke opp

Østlandske Bilomsetning sa seg villige til å ta bilen tilbake, men etter seks måneder hadde Øyen fortsatt ikke fått oppgjør, ei heller returnert bilen. Alt skal være brakt i orden etter at innslaget ble laget.
Den andre kunden som reporter John Bjarne Lium presenterer i innslaget, er Bjørn Snorre Ness fra Askim.
Han kjøpte en Audi A4 Quattro som ikke ble EU-godkjent.
Ness sier i innslaget at han følte det ikke var respons å få hos firmaet. Han betalte på et billån, men fikk ikke brukt bilen. Den sto inne på Skolt Autos område.

Innrømte feil

I innslaget innrømmer Knoll at han ikke har betalt de to kundene. Han mener at Øyens bil har heftelser, og derfor vil han ikke betale de 118.000 kronene de ble enige om. Det var 38.000 mindre enn hva Øyen ga for bilen.
I innslaget kommer Knoll og Ness til enighet om en sum på 158.000 kroner for Audien som ble kjøpt for 174.000 kroner. Det skjer etter at fotografen har gått ut av rommet.
I morgen får du vite om Knoll har gjort opp med Ness.
Om bilen til kjøperen fra Askim hevder Knoll at bilen har hatt et voldsomt forfall på grunn av lagringen utendørs.
– Jeg fikk sjokk da jeg så bilen, sier bilselgeren.
Knoll sier også at han føler TV2s besøk i butikken nærmest er et inkassooppdrag.

Useriøst

NAF-advokat Jon Arild Resen-Fellie i Askim omtaler Knoll og hans firma som useriøst, og peker på at hans klient har ventet 18 måneder på oppgjør. Advokaten har hatt flere saker mot firmaet.
– Han lurer mange unge til å gjøre et bilkupp. Jeg mener vi ikke er tjent med slike firmaer, sier advokaten.
Han skulle møtt Knoll i retten, men det ble forlik dagen før rettsmøtet i desember 2002.