Gå til sidens hovedinnhold

Sjelden melding fra politiet

Artikkelen er over 3 år gammel

Politiet har ikke en eneste hendelse å rapportere om fra fredagsnatten i Fredrikstad. Politiet melder kun om tre hendelser i Østfold i natt. To i Sarpsborg - én i Halden.

– Det har kanskje ikke vært så mange folk på byen. Og de som har vært ute, har antagelig oppført seg bra, sier Terje Marstrand ved operasjonssentralen i Øst politidistrikt.

Han har ikke noen ting å melde om fra natt til lørdag i Fredrikstad-området.

Det underbygger dermed statistikken som Fredrikstad-politiet nylig gikk ut med, og som viser at det blir tryggere og tryggere å ferdes i sentrum på nattetid i helgene: Antall saker med vold og ordensforstyrrelser går ned.

Det er likevel som regel en og annen hendelse å melde om natt til lørdag og til søndag, som bortvisninger, festbråk eller folk som krangler.

– Men i natt har det har vært rolig i hele Østfold, opplyser Marstrand.

Ifølge politiets meldinger på Twitter er tre personer innbrakt i arresten; en i Halden og to i Sarpsborg. Haldenseren slo sin egen sønn på 18 år i hodet med en gjenstand. Sønnen skal ha fått lettere skader.

Den ene sarpingen ble tatt for bruk av kokain på et utested, den andre slo seg vrang og sparket og slo etter dørvaktene på et annet utested.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.