Gå til sidens hovedinnhold

Tar du utfordringen?

Artikkelen er over 11 år gammel

Fra mandag 13. september vil FB, Moss Avis, NRK Østfold og Østfoldhelsa få østfoldingene til å gå i en aktivitetskonkurranse som skal ta deg rundt hele fylket. Meld deg på i dag!

- Fredriksstad Blad ønsker å bidra til aktivitet og engasjement, og vi håper å vekke konkurranseinstinktet i mange av dere, sier Erling Omvik, ansvarlig redaktør i avisen.

Idylliske Østfold


De fire initiativtagerne inviterer deg til en rundtur i Østfold i samarbeid med Dytt AS. Du blir utstyrt med skritteller og utfordres til å være aktiv i minst 10.000 skritt hver dag. Underveis legger du inn resultatene på f-b.no, hvor du får daglige oppdateringer og oppmuntring om allsidig aktivitet.

Klarer du 10.000 skritt hver dag i seks uker, har du «gått» 28 mil i idylliske Østfold, og er samtidig med i konkurransen om å vinne flotte premier, blant annet et reisegavekort på 20.000 kroner.

– Vi ser gjerne at det blir knivskarp kamp mellom fylkets byer, samtidig som det kan bli konkurranse mellom bedrifter, organisasjoner, lag og enkeltpersoner.
Selv droppet redaktøren sykkelen for å få ekstra skritt i sju minutter til og fra jobb, da nesten hele redaksjonen «gikk» til Kristiansand i våres. I tillegg ble det trapper i stedet for heis.

Her kan du melde deg på


All aktivitet teller


Østfoldhelsa ser dette som en gylden mulighet til å få østfoldingene mer fysisk aktive, mens det samtidig er enkelt å få til i hverdagen, mener styreleder i Østfoldhelsa, Aase Rennesund. FB vil under Østfold rundt-perioden bidra med en rekke ar- tikler om stedene du passerer.

Det koster 299 kroner per person for å være med i konkurransen. Da får du en skritteller og en personlig nettside via vår nettavis, f-b.no. På din personlige nettside finner du en aktivitetstabell som regner alle aktiviteter til skritt, topplister oppdateres der man kan sammenligne seg med andre.

Det kan være to til åtte personer på hvert lag.Via f-b.no vil du enkelt kunne se hvor langt du har kommet på et virtuelt kart.

Her kan du melde deg på

Kommentarer til denne saken