Gå til sidens hovedinnhold

Syklist omkom etter kollisjon med syklist

Artikkelen er over 6 år gammel

En kvinne i slutten av 50-årene omkom av skadene hun pådro seg da hun lørdag ettermiddag på sykkel kolliderte med en annen syklist i Fredrikstad.

Ulykken skjedde lørdag i Teglverksveien ved gamle Fredrikstad stadion omtrent klokken 17.45.

Ifølge Østfold-politiet kolliderte de to syklistene da en av dem syklet inn i Teglverkeveien fra en sidegate og støtte sammen med den andre syklisten som syklet på Teglverksveien mot sentrum.

– Vi har fått bekreftet at en av syklistene, en kvinne i slutten av 50-årene, døde av skadene hun pådro seg i ulykken, bekrefter operasjonleder Martin Schie til f-b.no søndag.

I følge Schie var den andre syklisten en mannlig helsearbeider som etter sammenstøtet var i stand til å yte førstehjelp til kvinnen.

Hun ble ut på kvelden lørdag fløyet til Ullevål universitetssykehus, hvor hun senere ble erklært død. Den andre syklisten skal ikke ha pådratt seg alvorlige skader i sammenstøtet.

Den er ikke kjent hvilke skader kvinnen pådro seg i kollisjonen - ei heller om hun benyttet sykkelhjelm.

– Sak er opprettet og ulykken vil bli etterforsket av tjenestemenn fra Fredrikstad politistasjon. Ingen er siktet i saken, meddeler Schie som har hatt en politipatrulje på stedet.