Stort lekeland til Fredrikstad

her kommer lekelandet I Experts gamle lokaler i Stabburveien åpner Leo’s Lekeland 5000 kvadratmeter med lekeareal i september. 
FOTO: SVEIN KRISTIANSEN

her kommer lekelandet I Experts gamle lokaler i Stabburveien åpner Leo’s Lekeland 5000 kvadratmeter med lekeareal i september. FOTO: SVEIN KRISTIANSEN

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

I september åpner Lekeland-kjeden 5000 kvadratmeter med lekeareal i Stabburveien på Råbekken.

DEL

Lekelandet Eventyrfabrikken i Sarpsborg får nå konkurranse.

I Experts gamle lokaler vil løven , maskoten og frontfiguren Leo og en rekke andre dyr invitere små og store inn i en verden utenom det vanlige. I Leo’s magiske jungel er det mye som kan skje, og daglig leder i Leo’s Lekeland i Norge, Rune Skandsen, har stor tro på satsingen i Fredrikstad.

– Vi har brukt erfaringer fra lekeland i små og store byer og sydd sammen et fantastisk lekeland. Det blir topp moderne, stort, heftig og nytenkende, sier Skandsen.

Stort lekeland

Leo’s Lekeland er Nordens største lekelandkjede, og fins i både Norge og Sverige. Lekelandet er rettet mot barnefamilier med barn fra 0- 12 år, og vil blant annet by på en rekke ganger og tunneller, trampoline, softballhall og animerte figurer. Grunnarealet i lokalene er 2200 kvadratmeter, og lekeapparater som bygges i ulike nivåer og høyder , vil gi mange tusen kvadratmeter med lekeplass å boltre seg på. Voksne vil komme gratis inn.

Lekelandet vil også ha en stor bistro i tilknytning til en småbarnsavdeling for barn fra 0-2 år.

Bra beliggenhet

Lekelandet holder i disse dager på å finne personale i Fredrikstad. Det skal ansettes tre, fire personer i større stillinger og 20 personer i mindre stillinger, og interessen har vært stor. Leo’s Lekeland vil ha åpent alle årets dager, og satser på besøkende fra hele Østfold.

– Lekelandet vil ha bra beliggenhet og bra lokaler. Og vi har et populært konsept. Og når Fredrikstad ikke har et lekeland fra før, så er det kjekt at vi kan komme med et så bra produkt, forteller Rune Skandsen.

Artikkeltags