Stanser for Posten

Innkjøpssjef Tommy Hendricksen ved Stansefabrikken vil få flere postkasser å håndtere etter avtalen med Posten.

Innkjøpssjef Tommy Hendricksen ved Stansefabrikken vil få flere postkasser å håndtere etter avtalen med Posten. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Posten Norge fant veien til Stansefabrikken på Øra. Det blir det gode kroner av.

DEL

I tøff konkurranse med leverandører, blant annet fra Kina, skal Stansefabrikken levere postkasser ved alle Postens salgssteder de kommende to år. Bedriften har videre opsjon på ytterligere to år.

– For oss dreier det seg om en kontrakt i samlet årlig verdi på inntil 1,5 millioner kroner, forteller administrerende direktør ved Stansefabrikken, Anders Besvold Hansen.

Del på Facebook

Noen tusen kasser

– Og hvor mange postkasser får man for 1,5 millioner kroner?

– He, he. Det ligger faktisk i avtalen med Posten at det skal være konfidensielt, men noen tusen postkasser er det, ja, sier Besvold Hansen.

Stansefabrikken leverer diverse produkter av tynnplater, som for eksempel postkasser og sikringsskap.

– Når det gjelder postkasser omsetter vi for rundt 10 millioner kroner i året. 1,5 millioner på toppen her betyr derfor mye for oss, forklarer Besvold Hansen.

Slo kineserne

– For oss er avtalen en strategisk og viktig kontrakt, og vi synes det er ekstra hyggelig at vi er i stand til å konkurrere med produkter levert fra Kina der Posten tidligere har kjøpt disse kassene.

Når det gjelder virksomheten på Øra, vil kontrakten bety en del for ordretrygghet, men vil ikke bety at firmaet ansetter flere.

– Prototypen er utviklet i vår avdeling på Øra, men selve serieproduksjonen vil foregå ved vår fabrikk i Litauen, avslutter Anders Besvold Hansen.

Artikkeltags