Solgt for 4,6 millioner kroner

Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Den mye omtalte boligen på Skjærhalden har nå blitt solgt for nesten dobbelt så mye som det prisantydningen var.

DEL

Da boligen ble lagt ut for salg i sommer, ble det satt en prisantydning på 2,350 millioner kroner. Nå er boligen solgt for nesten det dobbelte.

- Vi hadde ikke regnet med at det skulle gå så mye over takst, for huset har en veldig enkel standard, men beliggenheten er jo fin, sier ansvarlig megler Karl Erik Sørensen i Meglerhuset Meum AS.

Vil ikke si hvem kjøperen er

Sørensen forteller at man lenge har trodd at man gikk mot slutten av budrunden på eiendommen, som var under tvangssalg.

Budrunden ble egentlig avsluttet tidligere i høst, men etter at saken var sendt over til tingretten kom det et betydelig høyere bud som retten besluttet at skulle tas med. Dermed var budrunden i gang igjen. Nå har det siste  budet på 4,6 millioner kroner blitt stadfestet i retten, men hvem som nå eier huset, vil ikke megleren si noe om.

- Helt spesielt

Solveig Meum ved meglerhuset har tidligere sagt til f-b.no at det var vanskelig å taksere eiendommen.
- Vi har aldri solgt en eiendom til to milloner over takst. Det er helt spesielt, men det var en vanskelig eiendom å taksere med flott beligghet og ikke så bra bebyggelse, sa Meum.

Strådukker i galge

Da det var visning i sommer, ble det hengt opp strådukker i en galge for å skremme bort potensielle kjøpere. Dukkene skulle forestille naboer som ble heng, og over galgen hang det et skilt med påskriften: Det henges for få naboer.

Salgsprosessen har pågått siden i sommer, men Solveig Meum har tidligere sagt at dette ikke har vært den lengste budrunden hun har vært med på.

- Ikke den lengste. Det er helt normalt at det tar litt tid når det dreier seg seg om tvangssalg, men det er det mest spesielle, har Meum tidligere sagt til f-b.no.

Se flere bilder av eiendommen her

Les også: Sjokkbud på Skjærhalden

Les også: Lar seg ikke skremme av galge-trusler på Hvaler

Les også: Galge-stunt politianmeldt
 

Artikkeltags