"Rikingen" selger luksusleiligheten

Lars Ole Johansen og kjæresten Camilla Fors flytter nå permanent til parets leilighet på Aker Brygge i Oslo.

Lars Ole Johansen og kjæresten Camilla Fors flytter nå permanent til parets leilighet på Aker Brygge i Oslo. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Lars Ole Johansen har skapt Fredrikstads "råeste" leilighet. Nå legger han den ut for salg - og den blir ikke billig...

DEL

– Den har jo kostet meg 16 millioner, så den går ikke på billigsalg, humrer Lars Ole Johansen, som ikke vil ut med hvilken prisantydning leiligheten vil få.

Se video fra luksusleiligheten her!

Sjekk eiendomsbasen på f-b.no

– Nei, jeg skal ha takst på leiligheten førstkommende torsdag, så vi får vente og se. Men jeg har jo fulgt med på prisutviklingen i Fredrikstad, og har blant annet registrert at de "hotteste" leilighetene har blitt solgt for opp mot 59.000 kroner kvadratmeteren. Og du finner vel ikke maken til leiligheten min, ler han.

280 kvadratmeter luksus

Leiligheten til Lars Ole er på 280 kvadratmeter, og i tillegg kommer en terrasse på over 100 kvadratmeter. Alt fordelt over to luksuriøse etasjer beliggende på bryggepromenaden i Fredrikstad. Forretningsmannen, som er gründeren bak Oslo Liftutleie, har lagt ned 16 millioner i leiligheten så langt.

Les også: I denne leiligheten blir byens rikeste drept

Les også: "Rikingen" gikk ned på kne og fridde

– Jeg kjøpte den i januar 2004, og da var den bare et tomt skall. Jeg har selv innredet den etter eget ønske, og det er ikke spart på noe. Det er praktiske løsninger med luksuriøse finesser, sier han.

Bang & Olufsen til tre millioner

Blant annet har Lars Ole installert et Bang & Olufsen anlegg til tre millioner kroner. Noe som en ny eier vil få stor glede av.

– Noe tar jeg med meg, men det er jo integrert lydanlegg over hele leiligheten, store TV-er og kino i annen etasje. Alt vil følge leiligheten, sier han.

I tillegg har han brukt over fire millioner på det elektriske anlegget, verandaer er glasset inn og det er aircondition i hele leiligheten.

Totalt har leiligheten fire soverom – hvor hovedsoverommet har direkte tilknytning til stort bad og walk-in-closet. Flere stuer og stort kjøkken med egen tilknyttet spisestue blir omkranset av en gedigen terrasse.

– Med 360 graders utsikt over hele Fredrikstad, sier "Rikingen".

Flytter til Oslo

Hvorfor velger du å selge?

– Jeg bruker stadig mer av tiden min i Oslo, og det går mye tid bort til kjøring. I tillegg har jeg også en leilighet på Aker Brygge, så det blir mer praktisk på den måten. Men jeg vil uansett tilbringe en del tid i Fredrikstad. Jeg har jo både en avdeling for firmaet mitt og ikke minst datteren min her i byen. I tillegg har jeg hytta vår i Viker. Så jeg blir nok å se i byen også i fremtiden. Dessuten er det jo ikke sikkert jeg får solgt, og da er jeg jo fanget her, ler han.

Les også: Lars Ole nyter kjendistilværelsen

Les også: I denne leiligheten blir byens rikeste drept

Les også: "Rikingen" gikk ned på kne og fridde
 

Artikkeltags