Gå til sidens hovedinnhold

- På torsdag åpner vi alle kraner

Artikkelen er over 11 år gammel

På torsdag lover Petter Eriksen i Restaurantgruppen opprykksfest for hele byen. - Da åpner vi alle kraner og ledige rom. Da skal vi feire at FFK igjen er i eliteserien, sier han.

Etter FFKs festforestilling mot Hønefoss søndag kveld tok Petter Eriksen ansvar for byens uteliv. Etter en rask telefonrunde til flere av byens serveringssteder ble det bestemt at de ville søke kommunen om å få lov til å skjenke en time lenger førstkommende torsdag.

- Klokka 07.00 troppet advokaten vår opp hos kommunen med en felles søknad for samtlige serveringssteder i byen - og kommunen var både effektive og positive. De har behandlet søknaden - og sagt ja. Dermed står utestedene klare til å ta imot et feststemt publikum etter at FFK har sikret opprykk til eliteserien, sier en engajsert Petter Eriksen.


Del på Facebook

Enorm interesse

- Så du frykter ikke at FFK skal snuble på oppløpet nå da?

- Nei, det kommer aldri til å skje. Dette klarer vi, og det er så fantastisk morsomt, sier Eriksen, som allerede på søndag merket pågangen.

- I takt med at FFK banket inn scoringer på Hønefoss begynte telefonen å ringe. Det var folk som ville bestille bord til opprykksfesten på torsdag. Interessen er enorm, sier han.

- Hva betyr et opprykk for utelivet generelt i Fredrikstad?

- Det betyr vanvittig mye - både for utelivet og for Fredrikstad som by. Det er ikke bare det at det blir flere folk på byen, men det er også et annet publikum enn det vi vanligvis opplever. Erfaringene fra årene da FFK var i eliteserien viser at både bedrifter og privatpersoner engasjerer seg på en helt annen måte. Så dette er vinn-vinn for alle parter, sier han.

Les også om styreleder Svein Johannesen som gråt av glede etter kampen.

Her er sportsleder Erik A. Pedersens kommentar etter seieren over Hønefoss: "FFK-ånden er tilbake"

Dette sier andre medier etter kampen Hønefoss-FFK: - Velkommen til Tippeligaen!

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.