Mat, vin og kultur på ny Isegran-kafé

Kaféverter Det har vært kafédrift her tidligere, men i tilknytning til museet som Siri og Tom Gottfredsen leier av.
 Foto: Trond Thorvaldsen

Kaféverter Det har vært kafédrift her tidligere, men i tilknytning til museet som Siri og Tom Gottfredsen leier av. Foto: Trond Thorvaldsen

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Nyåpnede Café Galeien byr på mer enn mat og drikke.

DEL

– Hver fredag har vi kulturkafé.

Denne uken arrangerer vi for eksempel vin og vinylkveld. Da kan folk ta med sine gamle plater, reklamerer Siri Gottfredsen (52).

Hun og mannen Tom (54) overtok kafélokalene ved siden av museet på Isegran ved nyttår. Forrige uke var det åpning av den nye Café Galeien.

– Siden vi flyttet til Fredrikstad for 12 år siden, har vi tenkt at dette stedet burde vært en fast kafé. Nå fikk vi endelig sjansen, forteller Siri Gottfredsen.

Ekteparet har fått full skjenkebevilling og innvilget uteservering til sommeren. Beliggenheten på Isegran er blant byens vakreste, men kanskje litt langt unna for folk flest?

– Nja, vi ligger litt avsides, sier 52-åringen.

– Men i disse trimtider er det bare bra å rusle ti minutter fra sentrum. Vi hadde fullt hus da vi åpnet forrige helg. Det er jo mange som bruker Isegran som turområde.
Kafeen holder åpent fra onsdag til søndag, fra formiddagen til kvelden. Menyen består av småretter og middag, alt er hjemmelaget.

Artikkeltags