Gå til sidens hovedinnhold

Marked, musikk og massasje på Engelsviken

Artikkelen er over 7 år gammel

Ville man ha massasje, så fikk man det. Ville man høre musikk, så kunne man det. Engelsvikendagen på lørdag bør på mye forskjellig.

Redningsskøyta var åpen for dem som ville se den fra innsiden. Flere lokale trebåteiere deltok i rokonkurranse og da var brygga var pakket av mennesker som heiet og jublet på sine favoritter.

Torget var gjort om til marked, og Morten & Renates band var primus motorer på underholdningsfronten, hvor også blant annet Cathrine Iversen (nå mest kjent fra Secret Garden) og Fredrikstadguttane Pål Nielsen og Atle Jensen bidro.

Gratis massasje

Stive rygger var intet problem denne dagen, for blant brukte leker og billig tøy på markedsplassen hadde Liv Voldbakken i Friskvern & Massasje stilt opp et telt for å tilby massasje til dem som ønsket det. Gratis eller betalt, avhengig av hva man ønsket.

Voldbakken jobber normalt med regnskap, men tok utdannelse som helsecoach for tre-fire år siden, og har derfor et massasjestudio i kjelleren sin i huset på Engelsviken.

– Man får energi av å drive med noe man liker. Det er tilfredsstillende å gi massasje også, ikke bare å få, sa Voldbakken, som trivdes veldig med å massere ute blant Engelsvikens lokalbefolkning.

For Voldbakken er det viktig å forebygge såkalt uhelse, som kommer av plager på arbeidsplassen, og som koster samfunnet dyrt.

– Trivsel og velvære på en arbeidsplass er kjempeviktig, slo hun fast, og dette kom godt frem ved å ta en titt på damen som hadde sittet i massasjestolen de siste fem minuttene.

– Sovnet nesten jeg nå, sa hun da hun reiste seg.


I fem minutter: Liv Voldbakken er massør og tilbød gratis massasje i fem minutter.

Musikalske innslag

Morten og Renate Gjerløw Larsen ledet den kulturelle underholdningen med bandet sitt. De to er lokalpatriotiske som noen, og sang blant annet om Engelsviken. Var sangene i utgangspunktet ikke tiltenkt Engelsviken, så forandret de dem litt slik at de ble det allikevel.

Mot slutten av dagen spilte de en fartsfylt Jahn Teigen-medley, som ble rørende avsluttet med sangen «Optimist».

Fredrikstadguttane bød på komisk underholdning, og deres siste innslag var ikke overraskende den folkekjære visa «Snekka opp ælva».
Cathrine Iversen sang låten «Caledonia», som handler å kjærlighet til hjemstedet sitt.

Kommentarer til denne saken