Knips deg til enøkseier

Bykamplogo I midten er den internasjonale logoen fra Earth hour. På hver side har Sarpsborg og Fredrikstad fått sin egen logo.

Bykamplogo I midten er den internasjonale logoen fra Earth hour. På hver side har Sarpsborg og Fredrikstad fått sin egen logo.

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Earth hour nærmer seg og vi ønsker at du skal sende dine strømsparingstips til oss som et foto. Vinneren av det beste bildet får gavekort på 2000 kroner.

DEL


Lørdag 27. mars braker det løs. Da skal verden spare strøm i en time. Fredrikstad kommune har store planer om å slå nabokommunen, men de trenger din hjelp.

Enøk-bilder

Derfor ønsker Fredrikstad kommune, i samarbeid med Fredriksstad Blad, å starte en fotokonkurranse. Der du sender inn bilder av hvordan du sparer strøm. Vinneren stikker av med et gavekort på 2000 kroner på enøkartikler.
Her handler det om å bruke kreativiteten. Både gode ideer og gode bilder vil bli vurdert. Klarer du å kombinere begge deler, stiller du sterkt i konkurransen.

Send inn til Mitt FB

Bildene legger du inn i Mitt FB . Husk å merke bildet Earth hour når du laster det opp.
Du kan også sende inn bilder fra selve Earth hour også som markeres fra klokken 2030 til 2130 lørdag 27. mars. Vinneren vil bli kunngjort mandag 29. mars når ordførerne i Sarpsborg og Fredrikstad kårer kommunevinneren på strømsparing under Earth hour.

Artikkeltags