Fjernstyrt sex er årets jule-hit

Her er årets jule-hit for ham og henne: fjernstyrt sex-leketøy. Mens du ser på TV kan du dermed varme opp partneren i rommet ved siden av.

Her er årets jule-hit for ham og henne: fjernstyrt sex-leketøy. Mens du ser på TV kan du dermed varme opp partneren i rommet ved siden av. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Mor kan nå se ferdig sin favoritt-serie på TV mens hun varmer opp gubben i naborommet med trådløst, fjernstyrt sex-leketøy.

DEL

– Dette er aller siste nytt for voksne som vil sette en ekstra spiss på sex-livet, sier ekspeditør på Kondomeriet på Svinesund, Kristin Bergström (55).
 

Far spesielt interessert

– Særlig er menn med sans for teknikk interessert, forteller den erfarne ekspeditøren, som har solgt sex-leketøy på Svinesund siden 2005.
De fjernstyrte vidunder-leketøyene er ikke helt billige. Du må ut med 1.499 kroner for et vibrerende vaginal-egg og tilsvarende for en penis-ring til ham.

Til gjengjeld kan altså enten mor få med seg slutten på serien sin, eller far kan se ferdig fotballkampen, vel vitende om at han fra TV-stolen har kunnet skru på utstyret som eventuelt fruen har fått til jul, og som hun allerede har gått og lagt seg med for kvelden.

Vil du slå på stortrommen kan du også investere i en lekker, designformet vibrator med gulldekor, til mer enn 7.000 kroner, mens folkevarianten koster 1.499 kroner.

Mannlig formet pasta

Kondomeriet på Svinesund har naturligvis mange hyllemeter også med tradisjonelt kosetoff: små og store dildoer med og uten batterier, vibratorer av alle mulige slag, oppblåsbare saker og ting, korsetter i rødt og svart og gull, samt et større utvalg morosaker for voksne:
Hva med pastaskruer formet som en mannslem, eller speileggform til stekepannen som steker eggene slike at hviten illuderer et erigert mannslem og to gule plommer nederst ser ut som mannens ... ja, du skjønner sikkert.

Hvileputer formet som kjønnsorganer finnes også. Eller du kan kaste terninger og la flaks eller uflaks velge seksual-akten for kvelden.
– Hva selger du mest av, da?
– Alt mulig. Den ene dagen kan det være sjokolade, den andre dagen kan det være dildoer, sier Kristin Bergström.

Alle aldre

– Mange kunder kommer fra Fredrikstad, og mange av dem er faste, sier Bergström.
– Er kundene flaue, eller er den tid forbi?
– Noen er det, men de tør fort opp når jeg får snakket med dem en stund, sier Bergström, en herlig og frittalende dame, godt egnet som ekspeditør i en såpass spesiell butikk.
– Morosakene, da, selges mye av slikt?
– Absolutt. Og hvert eneste år kommer et eldre ektepar hit og kjøper morosex-saker til hele familien, ler hun.

Dyre dråper

Bortsett fra de fjernstyrte vidundrene, er aller ferskeste nyhet en liten flaske dråper til 499 kroner, som i følge reklamen har nok til 50 behandlinger:
En lystfremmende olje som bare en eneste dråpe dryppet på kvinnens (sensurert) skal sette i gang sex-lysten.


– Virker dette da?
– Det vet jeg de gjør. Dette er løsningen for oss som er på nedadgående, skratter den 55 år gamle ekspeditøren fordomsfritt.
Hun forlanger at Fredriksstad Blads utsendte skal prøve en dråpe. Fotografen blånekter og trekker seg langt unna. Etter en del diskusjon aksepterer hun at reporteren utelukkende vil prøve en ørliten dråpe på tungen.

Og jo: etter en kort stund blir det varmt og godt , og det prikker og prikker ...
Eia var det romjul allerede.

Artikkeltags