Etterlyste i kidnappingssak i Sarpsborg meldte seg

Bortførte barna Foreldrene som bortførte sine egne barn er pågrepet. Barna vil snart komme hjem og under omsorgen til barnevernet. (Foto: )

Bortførte barna Foreldrene som bortførte sine egne barn er pågrepet. Barna vil snart komme hjem og under omsorgen til barnevernet. (Foto: )

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Onkelen og den 15-årige broren til de tre barnevernsbarna som ble kidnappet i Sarpsborg forrige helg, har meldt seg for politiet. De mistenkes for delaktighet i kidnappingen.

DEL

 

Barna ble bortført under dramatiske omstendigheter. De var under tilsyn av ansatte i barnevernet. Disse ble banket opp av maskerte personer som tok med seg barna på 6, 12 og 14 år.
Det viste seg at det var foreldrene som sto bak, og alle ble ved 13-tiden lokal tid tirsdag tatt hånd om av politiet forbindelse med passkontroll på grensen mellom Hellas og Tyrkia.
Onkelen i familien var etterlyst for overfallet på de to barnevernsansatte. Søndag meldte han seg til politiet, sammen med barnas 15-årige bror, skriver NRK.
– Vi ble enige om at de burde melde seg for politiet. Han er veldig lettet over at han nå er der han er, sier Hilde Jæger, som er advokat for barnas mor.
Norske myndigheter jobber nå med å få de tre yngste barna tilbakeført til fosterfamiliene sine i Norge. Den 15-årige broren, som er den eneste av søsknene som ikke bor i fosterhjem, er nå tatt hånd om av barnevernet.

Artikkeltags