Nordens største sportsbutikk

Grebbestad Slik vil Nordens største sportsbutikk se ut. Åpningsdagen er på 17. mai, som også er Kristi himmelfartsdag i år. illustrasjon: sportshopen

Grebbestad Slik vil Nordens største sportsbutikk se ut. Åpningsdagen er på 17. mai, som også er Kristi himmelfartsdag i år. illustrasjon: sportshopen Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Nordens største sportsbutikk åpner 17. mai i Grebbestad, knapt sju mil fra Fredrikstad.

DEL

100 millioner kroner koster kjeden Sportshopens nyeste tilskudd.
Kjeden har butikker en rekke steder i Sverige, blant annet på Nordby Köpcenter ved Svinesund og i Strömstad.

Satser på nordmenn

Bare en times kjøring fra Fredrikstad satser Sportshopen også på norske kunder, selv om kjeden allerede har mindre butikker i både Strömstad og Nordbyn fra før.

Og i år faller nasjonaldagen på Kristi himmelfartsdag. Mannen bak 100-millionersatsingen, Reinert Sörensen, mener derfor det er ekstra mye å feire i Grebbestad på åpningsdagen.

Vi har til hensikt å gjøre den nye butikken til den største turistattraksjonen i Bohuslän

Vil bli attraksjon

Ambisjonene er det heller ingenting å si på:
– Vi har til hensikt å gjøre den nye butikken til den største turistattraksjonen i Bohuslän, sier Sörensen til avisen Strømstads Tidning.
Gigantsatsingen okkuperer totalt 14.000 kvadratmeter. 8.000 av dem er butikk, med 12 kasser som betjener publikum. 4.000 er lagerplass og de siste 2.000 kvadratmeterne går med til servering, kafeer, kontorer og annet.

100 mann i arbeid

Mer enn 100 mann i forskjellige bransjer arbeider nå med innspurten. Det er tre og en halv måned til åpningsdagen.
Utbyggeren satser på et svært spesielt butikkområde. Fasaden domineres av limtre og uknuselig glass, noen takområder får gresstak og bohuslensk granitt brukes til en diger peis som skal lokke kunder til den store kafeen.

– Minilekeland, minikino og uteservering hører også med i planene, opplyser Reinert Sørensen.

Artikkeltags