Flere sykler ramponert på Nøkleby skole – nå gjør ledelsen tiltak

Artikkelen er over 1 år gammel

Etter at flere sykler ved Nøkleby skole har blitt utsatt for hærverk den siste tiden, velger nå rektor Runa Hammeren å øke inspeksjonen rundt parkeringsplassene. – Dette er noe vi må ta tak i, sier hun.

DEL

Rektoren avviser at hærverk av sykler ved skolen er et stort problem, men forteller at det har vært noen episoder den siste tiden. Det gjør at hun nå har iverksatt tiltak.

– Dette er noe vi tar tak i med en gang, og vi kommer til å øke inspeksjonen fremover etter at vi har hatt noen epsioder der sykler har blitt ødelagt, sier hun.

I Facebook-gruppa «Vårs fra Lisleby» forteller en far om sønnen på sju år som kom hjem fra skolen med en vandalisert sykkel. Mens gutten hadde vært på skolen torsdag, hadde pøbler ødelagt bremser, styret og vaiere på sykkelen. En annen person i gruppa forteller om flere episoder der sykler har blitt ødealgt tidligere i våres.

Rektor Runa Hammeren synes det er leit at noen få ødelegger for elevene som ønsker å sykle.

– Vi oppfordrer jo elevene våre til å bruke sykkelen til skolen, og dette er noe de selv ønsker. Da er det selvfølgelig fryktelig leit at noen ikke klare rå la syklene være i fred. Vi vet ikke om det er elever ved skolen eller andre som har utført dette, men vi kommer nå til å følge enda bedre med ved å øke inspeksjonen. Forhåpentligvis får vi en slutt på dette da, sier hun.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken