Peppes-Nejra gjorde det igjen - inviterte byens sykehjem til pizza-julebord

Julebord: Denne gjengen fra Torsnes sykehjem koste seg på julebord på Peppes, på Nejras regning. Fra venstre: Elin Grimstad, Annbjørn Bjørhovde, Else Jensen, Stine Marie Thalberg. Fra høyre: Bjørhild Torkeldsen, Inger-Johanne Mohr og Fredrik Alstad-Johansen.

Julebord: Denne gjengen fra Torsnes sykehjem koste seg på julebord på Peppes, på Nejras regning. Fra venstre: Elin Grimstad, Annbjørn Bjørhovde, Else Jensen, Stine Marie Thalberg. Fra høyre: Bjørhild Torkeldsen, Inger-Johanne Mohr og Fredrik Alstad-Johansen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

I fjor inviterte hun vanskeligstilte til julemiddag i restauranten på julaften. I år inviterte hun flere av byens sykehjem til gratis pizza-julebord og alt som hører med.

DEL

– Jeg har selv jobbet på sykehjem, og jeg vet at det går i mye av det samme for beboerne der. Det betyr mye for dem å få en slik kveld, sier Nejra Osmic, daglig leder på Peppes pizza i sentrum.

I fjor inviterte hun til gratis servering på julaften for vanskeligstilte og ensomme. Det ble en braksuksess. Hun mottok prisen som «Årets ildsjel» internt i Peppes, og vant dermed en gevinst på 15.000 kroner. Disse pengene ble brukt på pizza-julebord for noen av byens eldre.

Karsten Jamissen (til høyre) var strålende fornøyd, og god og mett, etter julebordet på Peppes.

Karsten Jamissen (til høyre) var strålende fornøyd, og god og mett, etter julebordet på Peppes. Foto:

– Vi har ordnet med transport til og fra restauranten for dem, i samarbeid med taxisentralen. Det virker som alle koser seg, sier hun før hun haster ut i restauranten med et brett drikke til gjestene sine.

Les også: Nejra Osmic åpner Peppes-dørene for gratis servering på julaften

– Fantastisk

Stemningen er god i restauranten, og nisseluene er på plass på hodene til både beboere og pleiere som er med. 

– Vi har fått aldeles nydelig mat, og betjeningen er helt fantastisk, skryter Karsten Jamissen.

Skålte: Paul Dahlgren og Egil Rolf Olsen  fra Fjeldberg sykehjem koste seg med kaffe, øl og cognac etter et stort pizza-måltid.

Skålte: Paul Dahlgren og Egil Rolf Olsen fra Fjeldberg sykehjem koste seg med kaffe, øl og cognac etter et stort pizza-måltid. Foto:

Han sitter på langbord med mange andre beboere fra Torsnes sykehjem, samt sin kone Sidsel Jamissen som fikk lov å være med som gjest. De har gledet seg lenge til denne kvelden.

– Her har vi hatt det fint. Vi fikk vin til maten også, dem som ville, supplerer fru Jamissen.

Les også: Alle burde vi være litt mer som Nejra

Det var også sørget for underholdning til maten. Emilie Slangsvold (24) og Oliver Kimmell (24) fra bandet «Milje» var på plass for å spille julemusikk for kveldens gjester.

– Det er utrolig fint å kunne spille for et så takknemlig publikum. Vi fikk veldig god respons, og til og med noen tårer, sier Slangsvold glad mens de to pakker sammen.

Artikkeltags