Carola til Strömstadfestivalen

Den folkekjære artisten, Carola, vil stå på scenen under årets Strömstadfestival.

Den folkekjære artisten, Carola, vil stå på scenen under årets Strömstadfestival. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Strömstad får storfint besøk når Carola kommer til den svenske grensebyen i forbindelse med festivalen som avholdes 3. og 4. august.

DEL

(Halden Arbeiderblad) – Vi er veldig fornøyde med årets artister. Vi tror virkelig disse artistene kommer til å skape en fantastisk stemning i Strömstad i august, sier festivalsjef Lars Joachim K. Hagen i en pressemelding.

Aqua og Rosenström kommer også

Det er ikke bare Carola som kommer til å kaste glans over årets festival. Også den norsk-danske gruppa Aqua, som kanskje er mest kjent for landeplagen «Barbie Girl», sto øverst på plakaten da Strömstadfestivalen i dag slapp hele sitt festivalprogram.

I fjor ble konserten med Björn Rosenström en stor suksess for arrangøren, og den folkekjære artisten vil også i år stå på scenen i Strömstad. Festivalsjef Lars Joachim K. Hagen tror de har truffet godt med årets artister, og at det vil bli høy allsangfaktor.

– Vi tror det er viktig å finne artister som folk kjenner godt til og som har sanger man kan synge med til. Med sanger som «Fångad av en stormvind» og «Barbie Girl» så burde ikke det bli noe problem. Vi har virkelig tro på at disse artistene skal sørge for sommerstemning og skikkelig fest under Strömstadfestivalen 2018, sier Lars Joachim.

Stömstadfestivalen håper igjen på god stemning når Björn Rosenström retunerer til den svenske grensebyen.

Stömstadfestivalen håper igjen på god stemning når Björn Rosenström retunerer til den svenske grensebyen. Foto:

Flere norske artister

Artistene som kommer er med noen unntak godt etablerte artister som har en mengde slagere i bagasjen. I tillegg til nye artister var også et par av dem i Strömstad i forbindelse med Strömstadfestivalen 2017, står det i pressemeldingen som festivalen sendte ut.

– At noen artister returnerer i år er super positivt. Det skyldes rett og slett at både artister og publikum var så fornøyd med hele opplegget i fjor at de ville gjøre det igjen. Vi håper både publikum og artister blir så fornøyde med årets festival at de også kommer tilbake i 2019, avslutter Lars Joachim.

For de de av nordmennene som tar turen over Iddefjorden, kan arrangøren blant annet lokke med artister som Trang Fødsel, Di derre, Lars Lillo Stenberg, Finn Kalvik og Åges Danseband.

Festivalsjef Lars Joachim K. Hagen håper på sommerstemning og skikkelig fest under Strömstadfestivalen 2018.

Festivalsjef Lars Joachim K. Hagen håper på sommerstemning og skikkelig fest under Strömstadfestivalen 2018. Foto:

Artikkeltags