Rygge Airport AS gir seg selv lengre frist til å etablere selskap

Moss Lufthavn Rygge

Moss Lufthavn Rygge

Artikkelen er over 3 år gammel

Forlenger tegningsfrist til 17. mars

DEL

Rygge Airport AS har sendt ut pressemelding mandag kveld om den pågående aksjeemisjonen for å gjenopprette flyplassdriften i Rygge:

– Styret i Rygge Airport AS (RA) har i dag, 27. februar, avholdt styremøte i forbindelse med den pågående aksjeemisjonen i selskapet, begynner pressemeldingen, og fortsetter:

– Betydelig interesse

– Selskapet har mottatt tegninger og det er vist betydelig interesse for RAs engasjement for å gjenåpne Moss Lufthavn Rygge for sivil rutetrafikk.

Rygge Airport AS om seg selv:

«Rygge Airport er et selskap som arbeider for å gjenåpne Moss Lufthavn Rygge. Selskapet ledes av et profesjonelt styre med tung og relevant erfaring og kompetanse.

Bak selskapet står en bredt sammensatt gruppe av samfunnsengasjerte investorer.

Flere kjente, tyngre aktører fra norsk nærings- og samfunnsliv er med på eiersiden.»

Styret i Rygge-selskapet forteller videre at de utvider fristen for hente inn nok penger til å kunne gjenetablere flyplassen:

På bakgrunn av fortsatt pågående interesse og gjenstående diskusjoner med potensielle investorer, samt en bedre sammenfallenhet med tidsløpet for den politiske behandling av selskapets søknader om kommunal prosjektstøtte, har styret besluttet å innstille overfor selskapets generalforsamling om at tegningsperioden for kapitalutvidelsen forlenges frem til og med 17. mars 2017.

Vil ha inn flere aktører

– Dette gir oss tid til å komme i mål med flere aktører som har respondert positivt på våre henvendelser, uttaler Ole Kr. Sivertsen, styreleder i RA, i pressemeldingen.

– I tilegg gir vi oss selv en bedre mulighet til å se sluttresultatet av kapitalutvidelsen i sammenheng med utfallet av den politiske behandlingen av søknadene om prosjektstøtte fra de 18 kommunene i Østfold, hvorav tre kommuner hittil har besluttet å gi støtte, uttaler Sivertsen.

Artikkeltags