Gå til sidens hovedinnhold

Mother India – nå i Storgaten

Artikkelen er over 11 år gammel

Fredrikstads restaurantgate har fått indisk mat på menyen – Mother India har flyttet inn i de tidligere lokalene til Gaarder Sport.

– Det har tatt omtrent fem-seks måneder fra vi startet flytteplanene til åpningsfesten vi har i dag, det forteller den stolte eier og daglig leder av restauranten, Shiv Sharma.
Det er 14 år siden Mother India ble startet opp i Fredrikstad. Før de flyttet inn i de nyoppussede lokalene i Storgaten, holdt de til i Nygaardsgaten ved Lykkebergparken.


– I våre nye lyse lokaler har vi plass til 70/80 gjester. Og vil som før også tilby takeawayservice. Alt interiør er nytt og det er blitt hentet fra India, sier en litt stresset innehaver som har invitert 70 innbudte gjester på åpningskvelden.


– Blant gjesten på åpningsfesten denne lørdag kveld har vi fått besøk av gründeren til Mother India-kjeden og vi har ordføreren her i kveld, sier Sharma.
– Maten vil være som før – med tandor og mye krydder, sier innehaveren som i første omgang ønsker velkommen alle dager utenom mandager.

Kommentarer til denne saken