Vi skal gi ut en ultralokal lokalavis – og trenger din hjelp!

Tips oss! Denne gjengen skal jobbe med den ultralokale lokalavisa "Der du bor". Bak fra venstre Bjørn Vilberg, Christine Heim, Marianne Holøien, Tonje Holter Vidar Henriksen og Elisabeth Skovly, og foran fra venstre Tiril Vik Nordeide, Geir A. Carlsson og Joakim Simensen.

Tips oss! Denne gjengen skal jobbe med den ultralokale lokalavisa "Der du bor". Bak fra venstre Bjørn Vilberg, Christine Heim, Marianne Holøien, Tonje Holter Vidar Henriksen og Elisabeth Skovly, og foran fra venstre Tiril Vik Nordeide, Geir A. Carlsson og Joakim Simensen. Foto:

I mars skal Fredriksstad Blad gi ut en helt spesiell lokalavis med ultralokalt stoff fra de 25 lokalsamfunnene i Fredrikstad, Råde og Hvaler. Hva vil du at vi skal skrive om?

DEL

Fredrikstad er Torsnes, Ambjørnrød og Nabbetorp. Fredrikstad er Hauge, Nylende, Lisleby, Skjærviken, Slevik og en hel haug andre steder.

I mars skal Fredriksstad Blad gi ut en egen, ultralokal, papiravis med journalistikk fra de 25 lokalsamfunnene i Fredrikstad, Hvaler og Råde. Vi håper å kunne gi innbyggerne gode, lokale nyheter som er tettere på enn vanlig.

– Vi går tettere inn på nabolaget

– Vi skal lage en innbydende, interessant og morsom avis som går tettere inn på nabolaget til leserne våre enn vi noen gang før har gjort i en slik skala, sier sjefredaktør René Svendsen.

Vi kaller avisen «Der du bor», og det vil være egne sider fra hvert lokalsamfunn.

– Vi gleder oss veldig til å sende denne fyldige avisen på minst 64 sider ut til samtlige husstander i Fredrikstad, Hvaler og Råde, og ikke minst til å vise frem det digitale magasinet som skal publiseres på vår nettavis, sier Svendsen.

Har du tips? Kom med dem!

Men hva skal vi skrive om? På veien mot den spesielle avisen er vi på jakt etter de gode historiene, de interessante menneskene og de spennende nyhetene.

Ingen tips er for små, og vi lover å lese dem alle sammen. Og hvem vet, blir det ikke en sak i denne spesialutgaven, blir det kanskje en sak en annen av årets 364 dager?

Vi har laget en egen tipsbank, hvor du kan klikke deg inn, velge lokalsamfunn og skrive hva tipset ditt gjelder. Vi sier tusen takk allerede nå!

Dette er de 25 lokalsamfunnene:

Ambjørnrød, Gudeberg, Torsnes, Gamlebyen, Saltnes, Begby, Lisleby, Manstad, Selbak, Skjærviken, Cicignon, Gressvik, Hauge, Trara, Trosvik, Engelsviken, Rekustad, Slevik, Torp, Karlshus, Nabbetorp, Nylende, Kråkerøy, Årum og Hvaler.

Inndelingen er basert på Fredrikstad kommunes 21 lokalsamfunnsutvalg, i tillegg til Gamlebyen, Saltnes, Karlshus og Hvaler. Om du vil studere hva som er hvor i Fredrikstad nærmere, er det bare å fordype seg i kartet fra kommunen under!Artikkeltags