Hellbillies kommer til Månefestivalen i 2018

FAVORITT: Publikum stemte frem Hellbillies blant de øverste 10, og nå er det klart at favorittene kommer til Månefestivalen i 2018.

FAVORITT: Publikum stemte frem Hellbillies blant de øverste 10, og nå er det klart at favorittene kommer til Månefestivalen i 2018. Foto:

Enda én av publikums topp ti ønskeartister, Hellbillies, er klare for Månefestivalen neste år.

DEL

De skal spille fredag i festivaluken, samme dag som Jarle Bernhoft.

– Velkjente hits

– Knapt noen liveband skaper mer glede og allsang enn dem. Her kommer det til å bli velkjente hits som perler på en snor. Skal du ha med deg dem og resten av sommerens vakreste eventyr i Gamlebyen bør du sikre deg billett allerede nå, melder Månefestivalen på sin hjemmeside tirsdag.

Siden 1990 har Hellbillies underholdt publikum i hver lille krok i Norge.  De har gjennomført over 1600 konserter og høster fortsatt fantastiske tilbakemeldinger både fra kritikere og publikum, heter det i forhåndsreklamen.

En million album

Hellbillies har solgt nærmere én million album, og anført av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen er Hellbillies regnet for å være blant Norges aller beste liveband.

Månefestivalen 2018 blir flyttet frem en uke til den siste helgen i juli, og vil neste år bli arrangert fra fredag 27. til og med søndag 29. juli.

Som i år, vil det torsdagen før også neste år bli tilbud om gratiskonserter i regi av OBOS på Månen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags