Per Gessle etter Månefestivalen: – HOLY COW, for et publikum!

Per Gessle, kjent fra både Gyllene Tider og Roxette, avsluttet Månefestivalen søndag. – Halleluja! er hans reaksjon etter konserten.

Per Gessle, kjent fra både Gyllene Tider og Roxette, avsluttet Månefestivalen søndag. – Halleluja! er hans reaksjon etter konserten. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det var ikke bare publikum som moret seg under Per Gessles konsert på Månefestivalen søndag. Hovedpersonen selv hyller publikum, det samme gjør fanforumet RoxetteBlog. – Hallelujah! «My Gosh» for en konsert, skriver Gessle på sin Facebook-side.

DEL

Den svenske popartisten avsluttet Månefestivalens siste dag med en rekke gamle kjenninger, til publikums store glede. I et innlegg på sin Facebook-side skriver Gessle at også han hadde det «ille moro» I Gamlebyen.

– Vi elsker dere!

– Halleluja, for en konsert. En litt kortere versjon siden det var festival, men «HOLY COW», for et publikum! Vi elsker dere! Tusen takk for at dere sang med oss og fikk livene våre til å eksplodere av glede! Nå har vi kjørt buss i tre timer, og fremdeles snakker vi om dere! Masse kjærlighet, og ses snart, skriver Gessle på engelsk natt til mandag.

Men også fanforumet RoxetteBlog, som har nesten 40.000 følgere på Facebook, er over seg av begeistring etter Fredrikstad-besøket.

Fredrikstad-publikummet var diskusjonstema i turnébussen natt til mandag.

Fredrikstad-publikummet var diskusjonstema i turnébussen natt til mandag. Foto:

I et innlegg på bloggen skriver en av skribentene, Patrícia Peres, at de syntes konserten i Fredrikstad var bedre enn den i Göteborg som var dagen i forveien.

– Høylytte? Ikke engang det rette ordet

– Festivalpublikummet var i et skikkelig festhumør allerede før Per & Co. kom på scenen, og det var ganske åpenbart at de ville bli et høylytt publikum under showet. Høylytte? Ikke engang det rette ordet for å beskrive dem. «Ass-kicking crowd for an ass-kicking band», skriver spaltisten.

Videre hylles Fredrikstad-publikummet for å holde koken under hele konserten, med alt fra klapping, dansing og plystring.

Spesielt to episoder under konserten trekkes frem. Først da Christoffer Lundquist fra bandet skulle begynne å spille In the Hall of the Mountain King: – Før han kunne begynne å spille, var publikum så høylytte at han måtte «Shhhhhh!» på dem! Så kult! skriver Peres på bloggen.

Hun er også i ekstase over publikum som, helt på tampen av konserten, begynte på synge «oh-oh-oh-oh-oh» mellom Sommartider og Småstadsprat. I innlegget har hun linket til en video (se under), som viser at også Per Gessle selv morer seg over publikum her.

Artikkeltags