Båthuset Scene på rett kjøl

SUKSESS: Det gode billettsalget til "Fredrikstadguttane" bidro til positive tall for Båthuset Scene.

SUKSESS: Det gode billettsalget til "Fredrikstadguttane" bidro til positive tall for Båthuset Scene. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Etter å ha slitt med egenkapitalen, er det nå grønne tall for Fredrikstad Underholdning AS, som står bak Båthuset Scene.

DEL

Det er mye moro som skjer nede ved elven på Båthuset om dagen, og at publikum er fornøyde med det de får oppleve på scenen, vises også i regnskapene. 2017-tallene er nå klare, og viser bedring på alle fronter.

– Jeg begynte her i fjor høst, og skal ikke ha noe av æren for det. Men det har vært godt billettsalg, ikke minst for «Fredrikstadguttane», samtidig som det er tatt noen grep for å få litt bedre orden på driften, sier daglig leder Agnethe Fagerås.

Bedre i 2018?

Inntektene var på drøyt 5,6 millioner kroner i 2017, nesten 800.000 kroner mer enn året før. Det ga et driftsresultat på 742.832 kroner. Og ikke minst gledelig, egenkapitalen er endelig i pluss med 503.470 kroner, etter å ha blinket rødt de siste årene.

FORNØYD: Daglig leder Agnethe Fagerås er fornøyd med at både tallene og været har blitt bedre.

FORNØYD: Daglig leder Agnethe Fagerås er fornøyd med at både tallene og været har blitt bedre. Foto:

– Det er vi godt fornøyd med. Og besøket så langt i år kan føre til at det faktisk går enda bedre i 2018, røper Fagerås.

Godt salg for «Fredrikstadguttane»

Knut Syversens selskap FM Eiendom AS eier rett over halvparten av aksjene i Fredrikstad Underholdning. De øvrige aksjene eies av Roger Amundsen, Atle Jensen, Pål Nielsen, Inge Ulrik Gundersen, Ole Petter Hansen Chylie og Rino Johannessen.

– Nå er det snart klart for «Fredrikstadguttane», og billettsalget derfra betyr mye for oss. Heldigvis ser forhåndssalget veldig bra ut. Forsommeren har uansett vært veldig god. Det fine været er positivt for oss, og nylig var ølfestivalen en stor suksess, forteller Fagerås.

Artikkeltags