Uttrykte frustrasjon over Øra-kriminalitet på fredag – i natt ble tyvene tatt på fersken

Artikkelen er over 1 år gammel

Fredag skrev Fredriksstad Blad om en ny bølge med innbruddsraid på Øra. Natt til mandag skjedde det igjen, men denne gangen ble tyvene tatt på fersken.

DEL

Det er politiet som opplyser dette i loggen natt til mandag morgen. Flere personer ble i løpet av natten tatt for tyveri av kobber på industriområdet.

Tre personer ble pågrepet og blir anmeldt for forholdet, opplyser politiet.

Det skjer ikke mer enn et par dager etter at Fredriksstad Blad publiserte en artikkel der Stene Stål-eier Øyvind Stene og flere andre bedriftseiere uttrykte frustrasjon over økende kriminalitet på industriområdet.

– Det er fryktelig frustrerende. Hele tiden opplever vi at tyver tar seg inn på området vårt og stjeler det de kommer over. Bilbatterier, kabler, kobber og metall. De stjeler alt som kan omsettes i penger, sier Stene.

Politiet sa da at det hele tiden vurderes tiltak for å begrense aktiviteten på området. I natt var de altså på plass, og tok tyvene på fersken.

– Det var tre øst-europeiske statsborgere som ble pågrepet. De vil bli avhørt i løpet av kort tid, og vil sannsynligvis utvises fra landet, sier krimsjef Rune Albertsen.

Han opplyser videre at de pågrepne ikke skal ha hatt tilhold i Fredrikstad, men på den andre siden av svenskegrensen.

Artikkeltags