Påførte faren sju knivstikk – onsdag starter rettssaken

Kvinnen i 50-årene er tiltalt for drapsforsøk etter å ha knivstukket et familiemedlem i en leilighet på Cicignon i fjor sommer.

Kvinnen i 50-årene er tiltalt for drapsforsøk etter å ha knivstukket et familiemedlem i en leilighet på Cicignon i fjor sommer. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

En kvinne i 50-årene risikerer mange års fengsel for drapsforsøk etter at hun knivstakk sin egen far sju ganger i fjor sommer.

DEL

Onsdag starter rettssaken mot kvinnen som er tiltalt for forsøk på drap på sin egen far i en leilighet på Cicignon i fjor sommer. Ifølge tiltalen skal kvinnen ha knivstukket mannen hele sju ganger i overkroppen.

Mannen overlevde, men ble påført alvorlige skader.

Kvinnen har tidligere innrømmet knivstikkingen, men har nektet for drapsforsøk. De to skal ha hatt et konfliktfylt forhold i lang tid før det hele eskalerte med knivstikkingen i fjor sommer.

Kvinnens advokat, Vigdis Brandstorp, har ikke besvart Fredriksstad Blads henvendelser, men har tidligere sagt følgende om saken:

– Dette var ikke planlagt. Hun oppsøkte på ingen måte faren for å knivstikke ham, men var på besøk der da en krangel eskalerte, sa forsvareren i sommer.

Det er satt av tre dager til rettssaken.

Artikkeltags