Her får Kråkerøy midler til ny kunstgressbane

SKIFTER: Her hvor gressbanen til Kråkerøy nå ligger skal de få en kunstgressbane nummer to. (Foto: Henrik Myhrvold Simensen)

SKIFTER: Her hvor gressbanen til Kråkerøy nå ligger skal de få en kunstgressbane nummer to. (Foto: Henrik Myhrvold Simensen)

Artikkelen er over 3 år gammel

Fotballeder i Kråkerøy IL, Sigmund Karlsen jubler over at Kråkerøy får tilskudd til kunstgressbane nummer to.

DEL

Det ble under budsjettmøtet for 2017 onsdag lagt inn forslag om å legge inn en ny kunstgressbane for Kråkerøy IL i tråd med vedtatt kunstgressplan. Forslaget kommer fra flertallspartiene og er dermed ventet å bli vedtatt i bystyret.

Fotballeder i Kråkerøy, Sigmund Karlsen jubler over at det etter alle solemerker blir kunstgress der klubben nå har en vanlig gressbane.

– Dette er en veldig positiv nyhet for oss. Med tanke på det aktivitetsnivået er vi avhengig av en ny kunstgressbane, det siste året har vi vært en stor leietager på Fredrikstad Stadion med vårt senior- juniorlag, ideelt sett ville vi vært kun på eget anlegg. Vi bruker gressbanen, men det er begrenset hvor mye aktivitet vi kan ha på den, sier Karlsen.

Han ønsker ikke spekulere i når en eventuell ny kunstgressbane kan stå klar.

– Nå skal det formelt vedtas også er det mye som skal på plass før vi vet akkurat når den kan stå klar, svarer han.

Etter planen skal også hovedbanen som ligger oppe ved klubbhuset byttes ut med nytt kunstgressdekke i løpet av noen få år.

– Etter kunstgressplanen skal dekket der byttes i 2019. Det har gjennom årene vært stor aktivitet på banen, noe som gjør at den har blitt veldig slitt, sier Karlsen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags