Derfor åpner Kongstenbadet først 6. juni

STENGT: Friluftsbadet på Kongsten gjøres i disse dager klart til sommeren, men tross sommervær er det ennå ikke klart.

STENGT: Friluftsbadet på Kongsten gjøres i disse dager klart til sommeren, men tross sommervær er det ennå ikke klart. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Solen skinner, men Kongstenbadet er stengt, og det vil det fortsatt være i noen uker til.

DEL

Facebook forteller Fredrikstad kommune om at de stadig får forespørsler om hvorfor ikke friluftsbadet på Kongsten ikke er åpent når været har vært så fint som det har vært i første halvdel av mai.

– Med en vår som kom sent så hadde vi is liggende lenge i bassengene, og etter at den går begynner jobben med å tappe ned, vaske og fylle bassengene igjen. Deretter så skal anlegget startes opp, kjemi tilføres og sirkulasjonen skal gå i to uker slik at vi oppnår den vannkvaliteten vi ønsker og som kreves. I tillegg til dette er det en hel del andre oppgaver på området som skal gjøres før vi kan ønske dere velkommen. Vi er nå godt i rute med klargjøringen av badet og gleder oss til å åpne portene 6. juni, opplyser kommunen.

Det betyr at blant annet de besøkende på Fredrikstad Cup ikke får muligheten til å kjøle seg ned med et forfriskende bad under Norges største håndballcup i år.

Artikkeltags