David sender julebrev til avisen for å be om at noen tenker på mammaen hans

RØRENDE: David har sendt brev til avisen, hvor han ber om at noen tenker på mammaen hans. Les hele det rørende brevet lenger ned i saken.

RØRENDE: David har sendt brev til avisen, hvor han ber om at noen tenker på mammaen hans. Les hele det rørende brevet lenger ned i saken.

Artikkelen er over 3 år gammel

I stedet for å be om flotte leker og elektronikk til jul, så ber David om at noen tenker på moren hans. – Kan dere si til de som hjelper med gaver at de må tenke på foreldrene også, skriver han til avisen.

DEL

Mange vil jo tro at TV-spill, Lego og elektronikk står øverst på ønskelisten til små gutter før jul, men for David er det annerledes.

David er forsonet med det faktum at han kommer fra en fattig familie. Han vet at gaven han vil finne under sitt eget juletre på julaften ikke er kjøpt av moren hans, men stammer fra en veldedig juleaksjon.

Men tro ikke at han er misfornøyd av den grunn. Nei, David er mer opptatt av at moren hans skal få en gave. I et brev til Fredriksstad Blad, skrevet med blå tusj på et hvitt ark, forteller han at han selv lager gaver til mamma, men at han gjerne vil kjøpe en gave hun trenger og vil bli veldig glad for.

David tenker ikke bare på sin egen mamma, men på alle foreldre som sliter med å få endene til å møtes. Den hjertegode gutten setter ord på hva julen virkelig handler om ...

Les det rørende brevet her;

Til Avisen

Det er fint at mange hjelper foreldrene med julegaver til barna. Jeg vet at gaven under mitt tre ikke er ny eller kjøpt. Det gjør ingenting. For meg er de nye. Men jeg tror at barna har lyst til å gi gave til foreldrene sine. Jeg vet at moren min liker at jeg lager gaver. Hun blir glad.

Men jeg ville gjerne kjøpt noe hun trenger og blir veldig glad for. Kan dere si til de som hjelper med gaver at de må tenke på foreldrene også.

Hilsen David.

Vil du gi gave?

Mange har henvendt seg til Fredriksstad Blad for å hjelpe til med å gi gaver til David og familien hans. Noen vil ta ham med ut for å handle, mens andre vil gi bort gaver. Siden gutten identitet må holdes hemmelig, har vi i Fredriksstad Blad åpnet for å ta imot gavene. Vi vil deretter viderformidle disse til David og hans familie, og det som blir til overs vil bli overlevert til Barnas Stasjon i Fredrikstad.

Gavene kan leveres i vår resepsjon på Stortorvet mellom klokken 10.00 - 13.00 på hverdager frem til og med tirsdag 20. desember.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken