Takket av i fredrikstadpolitikken

SISTE MØTE: Ingrid Willoch ledet sitt siste politiske møte i Fredrikstad. Nå blir det mer tid med barn og barnebarn, men hun har tidligere sagt til FB at hun tenker å engasjere seg i senior-Høyre i hovedstaden.

SISTE MØTE: Ingrid Willoch ledet sitt siste politiske møte i Fredrikstad. Nå blir det mer tid med barn og barnebarn, men hun har tidligere sagt til FB at hun tenker å engasjere seg i senior-Høyre i hovedstaden. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Ingrid Willoch (73) ledet onsdag sitt siste møte i kontrollutvalget, og forlater fredrikstadpolitikken. Nå flytter hun nærmere familien i Oslo.

DEL

Det er andre periode Høyre-veteranen leder kontrollutvalget. Hun har også vært varaordfører. I tillegg har Willoch lagt bak seg perioder som vara og som fast stortingsrepresentant.

Nå er det i hvertfall ugjenkallelig forbi for hennes virke i den lokale politikken her i byen. Willoch har bedt om fritak fra 1. mai og flytter etter det til Oslo for å komme nærmere barn og barnebarn. Beslutningen ble tatt etter at mannen Georg Apenes døde i fjor.

Avslutningen ble markert med kake sammen med utvalget da siste sak var behandlet onsdag.

Da hun ledet sitt siste møte var mannen som er fremmet som kandidat til å overta vervet, Rune Grundekjøn, tilhører på sidelinjen. Grundekjøns kandidatur behandles av bystyret 4. mai.

KANDIDATEN: Bystyret skal 4. mai velge ny kontrollutvalgsleder. Rune Grunekjøn er den som vil bli foreslått som kandidat fra Høyre. Her mellom Anita Vik (Frp) og Henning Aall (MDG) under onsdagens møte.

KANDIDATEN: Bystyret skal 4. mai velge ny kontrollutvalgsleder. Rune Grunekjøn er den som vil bli foreslått som kandidat fra Høyre. Her mellom Anita Vik (Frp) og Henning Aall (MDG) under onsdagens møte. Foto:

Skal granske vaskerisaken: - Dette er politisk omkamp! 

Artikkeltags