Etterlyser vitner etter skadeverk på sentrumsbygning

ANMELDT: Vibeke Olavesen har anmeldt skadeverket til politiet. Nå håper hun vitner kan bidra til å finne personen som sto bak skadeverket.

ANMELDT: Vibeke Olavesen har anmeldt skadeverket til politiet. Nå håper hun vitner kan bidra til å finne personen som sto bak skadeverket. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Advokat Vibeke Olavesen håper vitner kan hjelpe til med å finne de ansvarlige for skadeverket på kontorbygningen i Plankestredet i helgen.

DEL

Skadeverket må ifølge Olavesen, som har kontor i bygningen, ha skjedd i tidsrommet søndag ettermiddag til mandag morgen.

– Jeg var der nede på søndag, og da var det ingen skader. Det hele ble oppdaget da jeg kom på jobb mandag morgen, sier Olavesen.

Hun antar at det er noen som har kjørt borti rekkverket på trappen.

– Det var en del ryddearbeid etter festivalen i byen i helgen, så det var ganske trangt i gata i forbindelse med det. Jeg regner med at det er noen som har kjørt borti rekkverket med et uhell, men det er ganske irriterende for oss at vedkommende ikke tar ansvar etterpå, sier hun.

Olavesen nekter å tro at den skyldige ikke har merket noe til hendelsen.

– Her er det såpass store skader på rekkverk og bygningen at vedkommende må ha merket det. Noe annet er helt usannsynlig, sier hun.

Skadeverket er anmeldt til politiet. Nå ber hun eventuelle vitner om å melde seg for å få oppklart saken.

– Det er kanskje ikke verdens største sak, men for oss er dette en kjedelig hendelse. Jeg håper noen har sett noe, eventuelt at personen som har kjørt borti rekkverket melder seg, sier hun.

Artikkeltags