Elevene ved Gressvik ungdomsskole sendt hjem grunnet kulde

KULDESJOKK: Rektor Erik Otto Lund måtte mandag sende elevene ved Gressvik ungdomsskole hjem etter at varmeanlegget inne på skolen hadde slått seg av.

KULDESJOKK: Rektor Erik Otto Lund måtte mandag sende elevene ved Gressvik ungdomsskole hjem etter at varmeanlegget inne på skolen hadde slått seg av.

Artikkelen er over 2 år gammel

Da elever og ansatte kom til Gressvik ungdomsskole hadde varmeanlegget slått seg av, dermed måtte elevene bli sendt hjem.

DEL

Elevene ved Gressvik ungdomsskole har blitt sendt hjem av skolen denne mandagen.

– Da vi kom mandag morgen var fyren av en eller annen grunn slått av i vestbygg og klokkebygg. Vi iverksatte tiltak for å få slått den på igjen, samtidig som vi fikk brukt alternative løsninger de to første timene. Etter hvert fikk vi en vurdering om at det ville ta nærmere fire timer for å få temperaturen opp på et akseptabelt nivå. Dermed måtte vi til elevenes store sorg sende de hjem, forklarer rektor Erik Otto Lund.

Han legger til at det er første gang på 20 år at han har vært nødt til å sende elevene hjem fra skolen.

– Når det først skjer er det enten alle eller ingen også. Det er dog viktig å få med at de som ikke kan dra hjem før klokken 14 har fått mulighet til å bli i varme rom, så vi sender ingen hjem mot deres vilje, legger rektoren til.

KALDT: Elevene ved Gressvik ungdomsskole kom til iskalde klasserom mandag morgen.

KALDT: Elevene ved Gressvik ungdomsskole kom til iskalde klasserom mandag morgen. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.