Vær kjapp – nå har du sjansen til å teste skiene

INNBYDENDE? Flere har latt seg friste og er ute på runder i marka i kveld, får Fredriksstad Blad høre fra skiklubben.  De har fått kjørt maskiner og pakket snøen, så det er mulig å gå på flere ulike strekninger fra Skihytta.

INNBYDENDE? Flere har latt seg friste og er ute på runder i marka i kveld, får Fredriksstad Blad høre fra skiklubben. De har fått kjørt maskiner og pakket snøen, så det er mulig å gå på flere ulike strekninger fra Skihytta. Foto:

Ivrige ildsjeler har vært ute med tråkkemaskin og pakket snø i Fredrikstadmarka. Det er godt nok til at det er mulig å spenne på seg skiene.

DEL

– Det ikke nok snø til å kjøre skikkelige løyper, men det er kjørt og pakket, slik at man kan stå på ski! lyder den entusiastiske meldingen på facebooksidene til Fredrikstad Skiklubb.

De anbefaler riktignok å bruke gamle ski, da det er grus og rusk i løypene. Men – det er altså mulighet til å ta en runde, for den som har lyst.

Det er kjørt opp på disse strekningene:

  • Skihytta-Skytterhuset
  • Skihytta-Rolvsøyhallen
  • Skihytta-Veum

Også på Fredrikstad Skiarena blir snøen «pakket» med maskin i kveld, slik at underlaget skal bli fint, får Fredriksstad Blad opplyst fra skiklubben.

Men du må trolig være rask om du ønsker å få starte vinteren i denne omgang. Allerede fra i morgen tirsdag og fremover er det meldt flere plussgrader i Fredrikstad, og den første dagen også litt regn.


Artikkeltags