Heder til Kynningsrud Prefab

Stolte. Ledelsen i Kynningsrud Prefab kunne stolt motta prisen for beste betongelementfabrikk i 2017. Fra venstre Prosjektsjef Asle Ruud, divisjonsleder Pål A. Sannes og konstruksjonssjef Ståle Solberg.

Stolte. Ledelsen i Kynningsrud Prefab kunne stolt motta prisen for beste betongelementfabrikk i 2017. Fra venstre Prosjektsjef Asle Ruud, divisjonsleder Pål A. Sannes og konstruksjonssjef Ståle Solberg. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Kynningsrud Prefab ble nylig utnevnt til årets betongelementfabrikk. – En hyggelig og overraskende anerkjennelse som sporer til ytterligere innsats, sier divisjonsleder Pål A. Sanne.

DEL

Kynningsrud Prefab består av to avdelinger, Kynningsrud Prefab AB, som ligger i Uddevalla, og Kynningsrud Prefab AS som holder til på Rolvsøy.

Mer enn 350 ansatte

– Betongelementfabrikken ligger i Uddevalla mens stålkonstruksjonsverkstedet er ligger i Fredrikstad. Administrasjon, salg, prosjektering, prosjektledelse og montasje er lokalisert i Fredrikstad, sier Sanne.

270 mennesker er ansatte i Uddevalla mens avdelingen i Fredrikstad har 84 ansatte.

– Vurderer dere å ansatte flere folk?

– Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere, og vi søker for tiden etter bygningsingeniører og elementmontører. Jeg ser det ikke som usannsynlig at tallet på ansatte vil ligge på rundt 90 i Norge ved slutten av 2018.

Fra underskudd til overskudd

Pål A. Sannes er glad for at konsernets satsing mot det ytre miljøet blir verdsatt.

– Vi har nylig mottatt ISO 14001-sertifikatet som er en bekreftelse på at vi jobber seriøst med å beskytte det ytre miljøet, sier han.

I 2017 omsatte Kynningsrud Prefab (Norge og Sverige) for 740 millioner kroner.

– Vi er godt fornøyd med resultatet all den tid vi har klart å snu et negativt resultatet i 2016 til et positivt resultat i 2017, sier Pål A. Sannes.

Det er Betongelementforeningen (BEF) som står bak prisen. Æresbevisningen «Årets betongelementfabrikk» har vært delt ut siden 1994. 

Artikkeltags