Sjekk den nyheten: Det blir PERFEKT 17. mai-vær i Fredrikstad!

HURRA! Det ser ut til å bli perfekt vær når barnetoget skal gå gjennom byen 17. mai. Dette bildet er fra fjorårets tog.

HURRA! Det ser ut til å bli perfekt vær når barnetoget skal gå gjennom byen 17. mai. Dette bildet er fra fjorårets tog. Foto:

Null nedbør, godt og varmt – men avkjølende vind og noen skyer som skygger for solen. Værgudene stiller på lag med bunadsfolket på nasjonaldagen i år.

DEL

– Temperaturene vil nok ligge på rundt 17 grader når barnetoget går, og så vil det bli varmere utover dagen – helt opp mot 20 grader. Men vinden vil også øke litt utover ettermiddagen. Det kan nærmer seg en frisk bris, sier Hanne Beate Skattør i Meteorologisk institutt.

Dermed blir det bortimot perfekt 17. mai-vær i Fredrikstad-distriktet, man slipper både å fryse og renne bort i finstasen. Men dersom du har planer om å holde det gående natten igjennom, kan det være lurt å trekke innendørs når det nærmer seg midnatt.

Regnvær i helgen

– Sannsynligvis kommer det litt nedbør utover natten. Vi har egentlig hatt litt flaks med 17. mai-været, for dette regnværet vil komme og gå litt gjennom hele helgen, forteller Skattør.

Det ustabile været vil vare utover i neste uke.

– Det vil nok bli perioder med fint vær, men gjennomgående er det ventet litt lavere temperaturer og nedbør som kommer og går, sier Skattør.

Artikkeltags