Bestill FB+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold!

Selv om du har vært innlogget som abonnent tidligere, har du likevel måttet logg inn på annet vis for  eksempelvis å sende hilsen eller diskutere under artiklene.

Fra klokken 11 blir det én innlogging å forholde seg til - aID. Dersom du allerede er abonnent og innlogget for å lese FB pluss-saker eller e-avisen, vil ikke endringen ha særlig å si for deg. Da er du allerede innlogget og klar for å kunne bidra med bursdagshilsninger, arrangement i kalenderen eller annet.

Ikke abonnent? Registrer deg gratis

Hvis du ikke er  abonnent, vil du bli bedt om å registrere deg som aID-bruker. Å opprette brukeren krever ikke abonnement, og er altså gratis. Det er en enkel prosess som kan gjøres her.

Flere i familien?

Selv om det alltid har vært mulig å dele det digitale abonnementet med opptil fire i husstanden uten ekstra kostnad, blir dette nå ekstra viktig.

For til nå er det nok mange i familien som har benyttet seg av samme bruker. Men om flere i familien ønsker å bidra digitalt på Fredriksstad Blads digitale flater er det trolig ikke ønskelig for verken foreldre eller barn å bli identifisert som noen andre når de sender hilsen eller diskuterer saker.

Er du allerede registrert digitalabonnent, kan du gå til denne siden for å dele abonnementet med flere i husstanden.

Hvorfor digital abonnent?

Papiravisen er ofte forbundet med kos over en morgenkaffen, men det er flere fordeler med også å være digital leser:

  • Abonnenter kan lese alle saker på f-b.no. De fleste sakene legges på nett før papiravisen går i trykken, mange av dem må du være abonnent for å lese. Når vi dekker arrangement på kvelden rekker vi ofte ikke trykkeriet, men på nett kan du raskt lese om hendelsen. Dette gjelder ikke minst kampene til Stjernen, FFK, FBK og Slevik, eller du kan lese en anmeldelse eller plussede bildegallerier fra en forestilling du nettopp har vært på.
     
  • Lese  papiravisen digitalt - tidligere. Eavisen, som er papiravisen i digitalt format, er tilgjengelig fra klokken 21 kvelden før den dumper ned i postkassen din.
     
  • Riksavisen Ekstra . Dette er en unik avis med nyheter fra hele landet, i hovedsak produsert av Amedias mange lokalaviser. Derfor kan du også oppleve å finne en sak fra Fredrikstad i denne avisen. Denne finnes kun digitalt, og kan kun leses av digitalt registrerte abonnenter.