Lørdag går byferga til etter midnatt

Artikkelen er over 3 år gammel

Byfergene fortsetter å gå til etter midnatt i forbindelse med den store byjubileumskonserten i kveld. I tillegg blir det etablert sykkelpass!

DEL

Klokken 00.10 går den siste ferga fra Gamlebyen mot Gressvik i natt. Klokken 00.40 er siste avgang fra Gressvik til Gamlebyen.

Det er i forbindelse med jubileumskonserten på Tollbodplassen at byferga har utvidet rutetidene. Etter klokken 18 går det en ekstra byferg hver hele time fra Gamlebyen: Klokken 18.10, 19.10 og så videre.

I tillegg til vanlig rute

Dette er i tillegg til de ordinære fergerutene, som går frem til 20.30.

Fra Gressvik går ferga hver hele time fra klokken 18.40 – også dette i tillegg til de ordinære fergerutene.

Som vanlig kjører byferga innom Smertu, Isegran, sentrum og Værste. Og: Gamlebyferga kjører som vanlig hele døgnet.

Sykkelpass

Det skal også være enkelt å komme seg til festen på sykkel – uten å være redd for at den blir stjålet når du har parkert den. Fredrikstad kommune opplyser i en pressemelding at det er etablert to midlertidige sykkelparkeringer i forbindelse medjubileumsfesten.

PASSER SYKKELEN DIN: Monica Engdal, som er på dugnad for Kårkerøy og Gressvik idrettslag, er blant dem som har tatt på seg oppgaven med å passe sykkelen din i kveld.

PASSER SYKKELEN DIN: Monica Engdal, som er på dugnad for Kårkerøy og Gressvik idrettslag, er blant dem som har tatt på seg oppgaven med å passe sykkelen din i kveld. Foto:

Lørdag vil det være sykkelparkering med bemanning ved Cicignon fergeleie fra klokken 11.00 til 00.30.

Det vil også være bemannet sykkelparkering til andre, gitte tider både ved fergeleiet på Cicignon og ved den gamle drosjetråkka, på parkeringsplassen utenfor Hi-Fi Klubben under Frederikfesten og Kulturnatt.

Den store jubileumskonserten med blant andre CC Cowboys og Tommy Tokyo starter klokken 17 på Tollbodplassen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken