Gå til sidens hovedinnhold

Dette kan du se direkte på FBTV

Artikkelen er over 2 år gammel

Som abonnent hos Fredriksstad Blad får du tilgang til en rekke direktesendinger – og utvalget er stort. Fotball, håndball, ishockey, volleyball, basketball, folkemøter, konserter, teater og mye mer.

I denne artikkelen finner du en oversikt over hva vi tilbyr akkurat nå, men husk at den vil bli oppdatert i takt med aktuelle sendinger.

Fredriksstad Blad ønsker å tilby sine abonnenter aktuelle tv-sendinger fra sportens verden, og i samarbeid med Amedia-konsernet sikres det stadig nye rettigheter til folkekjære idretter og arrangementer.

De aller fleste sendingene krever digital- eller komplettabonnement på Fredriksstad Blad.

Abonnement kan du tegne her: Tilbud på Fredriksstad Blad

Husk at du har tilgang til disse sendingene også om du abonnerer på papiravisen, det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg som bruker.

Registrer deg her: Aktiver din digitale tilgang her

Nedenfor finner du et oppdatert sendeskjema for planlagte direktesendinger på FBTV.

Du finner også opptak av de siste direktesendingene helt nederst.

TV-guide for FBTV

Fotball

Vi har rettighetene til å sende samtlige kamper i Postnord-ligaen. Det betyr at du kan følge FFKs vei mot Obos-ligaen, samt at du kan se alle de andre kampene i de to avdelingene. Kampene blir også tilgjengelig i opptak i etterkant.

Postnord-ligaen avdeling 1 (FFK sin) finner du her: Postnord-ligaen avdeling 1

Postnord-ligaen avdeling 2 finner du her: Postnord-ligaen avdeling 2

I tillegg sender vi direkte fra treninger, pressekonferanser etc. hvor FFK er involvert.

 

Du kan også følge samtlige kamper i 3. divisjon – og ikke minst avdelingen hvor Kråkerøy, Østsiden og Selbak holder til. Kampen blir også her liggende ute i opptak etter kampslutt.

3. divisjon avdeling 2 (avdelingen til Selbak, Kråkerøy og Selbak) finner du her: 3. divisjon avdeling 2

3. divisjon avdeling 3

3. divisjon avdeling 4

3. divisjon avdeling 5

3. divisjon avdeling 6

Som abonnent kan du også følge Toppserien for kvinner. Samtlige kamper går direkte på FBTV, og sendingene finner du her: Toppserien kvinner

Håndball

FBK-jentene har imponert stort, og spiller i eliteserien. Som abonnent kan du følge samtlige av lagets kamper direkte på FBTV. Sendingene blir gjort tilgjengelige på kampdagen, og de vil du finne her: Eiteserien kvinner

Eliteserien for herrer kan du også følger på FBTV, og sendingene finner du her: Eliteserien herrer

 

Ishockey

Ishockeyen står sterkt i Fredrikstad, og vi er glad for å kunne tilby våre abonnenter herlige hockeykamper fra både Norge og Sverige.

Vi har rettighetene til 1. divisjon, hvor du blant annet finner flere Fredrikstad-gutter på Comet, og ikke minst så sender vi minimum to kamper i uka fra den svenske hockeyligaen SHL.

 

Sendingene fra 1. divisjon finner du her: 1. divisjon hockey

SHL kampene legges ut på kampdager, og de finner du på samlesiden her: FBTV

Husk at du også alltid får se samtlige høydepunkter fra Stjernens kamper én time etter kampslutt. De fleste opptakene finner du her: Stjernen

Volleyball

Du kan også følge landets beste volleyballspillere på FBTV. Kampene finner du her:

Volleyball kvinner

Volleyball menn

 

Basketball

Fredriksstad Blad kan også tilby sine abonnenter direktesendte kamper fra eliteserien i basketball – både for kvinner og menn. Kampene finner du her:

BLNO-ligaen menn

BLNO-ligaen kvinner

I tillegg til alt dette vil du få tilgang til en rekke andre sportssendinger – både lokale og nasjonale. Vi viser tennis, fotball fra aldersbestemte lag, håndball fra lavere divisjoner og mye mer. For den totale oversikten kan du gå til samlesiden Norgessporten.

 

Folkemøter

Fredriksstad Blad er også til stede å sender direkte fra de viktigste folkemøtene som arrangeres i Fredrikstad. Sendingene blir annonsert fortløpende, men her finner du samlesiden med opptak fra tidligere sendinger: Folkemøter.

 

Kommentarer til denne saken