Bestill Fredriksstad Blad+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold

Allerede klokken 00:25 skriver politiet på Twitter at de måtte bortvise en full og kranglete mann i 20-årene fra Fredrikstad sentrum. En halvtime senere var det en annen mann i 20-årene som hadde blitt erklært uønsket på et utested. Mannen nektet dog å forlate utestedet og ble bortvist fra sentrum.

01:12 i Fredrikstad kunne politiet melde om to karer i 40- og 50-årsalderen, som begge ble bortvist fra sentrum grunnet dårlig oppførsel. Noen minutter senere ble en beruset mann i 30-årene innbrakt av lovens lange arm for ikke å etterkomme pålegg fra politiet og forulemping av offentlig tjenestemann.

Litt over klokken to forteller politiet at de har møtt på en mann i 40-årene på Kråkerøy i besittelse av noe narkotika, han anmeldes for forholdet.

02:38 var det en mann i slutten av tenårene som ble arrestert etter å ha vært innblandet i en slåsskamp i sentrum, i tillegg meldes det også om at han oppførte seg dårlig ovenfor politiet. Han ble til slutt anmeldt for ordensforstyrrelse.

Til slutt klokken 03:07 kom nattens mest spesielle hendelsen.

- Patruljen innbringer en beruset mann i 30-årene til arrest, etter at han urinerte inne i foajeen på Quality. Anmeldt, skriver politiet.