Gå til sidens hovedinnhold

Travel natt for politiet

Artikkelen er over 5 år gammel

Natt til 2. juledag er en stor utelivsdag, noe Østfold-politiet også fikk merke.

Like etter midnatt la politiet ut på Twitter at flere utesteder i Fredrikstad meldte om helt fulle hus. Besøkende som enda ikke hadde kommet inn ble anmodet om å reise hjem.

Rett før klokken ett var det derimot en 17 år gammel jente som hadde valgt å ikke lytte til denne anmodningen, hun hadde forsøkt å forfalske sitt eget bankkort for å komme inn på et utested. Jenta ble anmeldt og hentet av politiet, melder operasjonssentralen.

Også en 18 år-gammel mann ble hentet av politiet.

Fredrikstad sentrum klokka 0110. En ung mann på 18 år ble bortvist fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse. Han valgte likevel å komme tilbake til sentrum, og ble dermed pågrepet av politiet. Han ble kjørt til drukkenskapsarrest og anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg gitt av politiet, skriver politiet.

Narko på do

I Moss ble to menn på 39 og 50 år i 0130-tiden anmeldt for bruk av narkotika på et toalett inne på et utested.

En time senere i Fredrikstad ble to menn på 20 - og 23 år satt i arrest etter å ha deltatt i et slagsmål på et utested. Politiet skriver at den fornærmede mannen i 20-årene ble sparket mens han lå nede. Han pådro seg lettere skader.

Halden klokka 0300. Politiet fikk melding om en mann som hadde påført en dame skade i en privat bolig. Politiet fant rett adresse og fant en dame i 30-årene med muligens bruddskader i bein. Dette skal være påført henne av samboeren. Damen ble kjørt til Sykehuset Østfold for behandling av skadene, skriver politiet.

Filmet politiet

I tillegg til vold og overstadig beruselse ble to menn, en på 19 år og en på 20 anmeldt for å ha blandet seg inn i poltiets arbeid. 19-åringen skal blant annet ha filmet politifolk tett opp i ansiktet.

- I Fredrikstad har det som ventet vært særdeles mange gjester ute i sentrumsgatene og på byens utesteder. Allerede før kl 2300 var det lange køer utenfor mange av utestedene og mange gjester fikk ikke plass inne. Det er meldt om et godt organisert arbeid fra utelivsbransjen med gode køordninger og godt vakthold. Så langt er det meldt om 14 personer som ble bortvist fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelser og for høy beruselse. Men i det hele og store har de aller fleste kost seg og hatt det hyggelig, skriver politiet i en pressemelding om kvelden.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.