Murvillaen på Cicignon solgt dagen etter visning

Den nye eieren av Cicignon-villaen la inn et bud med kort frist. Det viste seg å være smart.

Den nye eieren av Cicignon-villaen la inn et bud med kort frist. Det viste seg å være smart. Foto:

Welhavens gate 1 ble i dag solgt til prisantydning på 10,5 millioner kroner. Det er nøyaktig samme sum som forrige kjøper måtte ut med i fjor.

DEL

I desember 2016 ble den herskapelige murvillaen på Cicignon lagt ut til salgs for 8,5 millioner. Eiendommen kan skilte med utsikt over elva, Gamlebyen og Isegran.

Da var det firmaet Dør & Vindu Gruppen AS som trakk det lengste strået med et bud på 10,5 millioner, altså to millioner over prisantydning. De hadde planer om å lage kontorer i villaen, men bestemte seg heller for å flytte til Sarpsborg, og la eiendommen ut til salgs – igjen.

–#8211; God pris i Fredrikstad

Søndag var det visning, og megler og daglig leder i DNB Eiendom, Hanne Tegneby, kan nå fortelle at den nesten 300 kvadratmeter store boligen er solgt.

– Det var fulle lister etter visningen, og mange interessenter. Men kjøper la inn et bud på prisantydning på 10,5 millioner med kort frist nå i dag, og det var det som skulle til, forteller hun.

Hun vil ikke si noe om hvem kjøperen er.

– Både selger og vi er fornøyde med prisen. Det er en god og akseptabel pris i Fredrikstad, sier hun.

Trenger rehabilitering

Men selv om eiendommen har en flott beliggenhet og en herskapelig fremtoning, trengs mye oppgradering. Villaen fra 1919 trenger blant annet nytt tak, og det er store rehabiliteringsbehov spesielt på kjøkken og bad.

– Det du ser er det du får her. Det er ikke klattet på noe her eller der, men går tydelig frem hva som er gammelt og trenger vedlikehold. Men selve murvillaen er et solid bygg, sa Tegneby til FB da eiendommen ble lagt ut til salgs i romjula.

Hun anslår at en renovering av taket vil koste et sted mellom 300.000-700.000 kroner.

Artikkeltags