Cathrine (32) blant landets 100 fremste ledertalenter

Cathrine Solheim (32) fra Fredrikstad er kåret til en av de 100 fremste ledertalentene i landet.

Cathrine Solheim (32) fra Fredrikstad er kåret til en av de 100 fremste ledertalentene i landet. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Fredrikstadjenta Cathrine Solheim (32) er kåret til én av landets 100 fremste ledertalenter. Solheim er landssjef for Spotify i Norge.

DEL

Det er fjerde år på rad at nettstedet E24 foretar denne kåringen blant norske ledere under 35 år som har resultat- eller personal- og beslutningsansvar.

Næringslivet foreslår

Det er bedrifter og folk i næringslivet som foreslår kandidater. I samarbeid med rådgivningsselskapet Mercuri Urval og en ekstern fagjury kåres de fremste talentene i landet.

- Dette er en kåring, og ikke en kartlegging, av alle talenter i landet. For å bli vurdert til listen må noen først synes at du er en så god leder at de nominerer deg, sier prosjektleder Marianne Broeng.

- Å sitte på stort beslutningsansvar kan gjøre deg til en god leder av din bedrift og ditt ansvarsområde, også hvis du ikke har mange ansatte under deg. Det å bygge nettverk, kunderelasjoner, ta beslutninger og gjennomføre dem er også lederegenskaper, påpeker Braarud til nettavisen E24.

Blandt hundrevis

I konkurranse med mange hundre navn er Fredrikstadjenta Cathrine Solheim på listen over de 100 mest lovende ledertalentene i Norge.

Hun er landssjef i Norge for musikkstreaminggiganten Spotify.

Blant de mange hundre kanididatene som foreslås, plukkes først 250 ut. Disse gås nærmere etter i sømmene av juryen, før de siste hundre kommer på listen over de beste ledertalentene Norge har i øyeblikket.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken