Butikkdrift startet med en blogg

DYNAMISKE DAMER Camilla Kvarsvik (til venstre) har fått hjelp av venninnen Gina Sneve Hansen til å åpne butikken i gågaten. 
Foto: Geir Løvli

DYNAMISKE DAMER Camilla Kvarsvik (til venstre) har fått hjelp av venninnen Gina Sneve Hansen til å åpne butikken i gågaten. Foto: Geir Løvli

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Virksomheten som blogger «baller på seg» for Camilla Kvarsvik (22), som nå åpner interiørbutikk i gågaten.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Det er en særdeles driftig og handlekraftig ung dame som ønsker oss velkommen til den nye interiørbutikken Paprika i Nygaardsgate 47. Det startet med at 22-åringen for et par år siden begynte å blogge aktivt.
– Det er en blogg hvor jeg deler min lidenskap for interiør, samt litt hverdagsliv og mote. Interiør er noe jeg virkelig brenner for, forteller hun.
Pågangen ble etter hvert så stor at fra 1. juni i år åp- net Camilla sin egen lille interiørbutikk på Gressvik Bruk.
– Også der var responsen så god at jeg begynte å tenke på å flytte inn til byen. Jeg har selv savnet en interiørbutikk for litt romantisk «cottage»-stil i Fredrikstad. Og gågaten er midt i blinken for en slik type butikk. Det håper jeg iallfall.
Foreløpig vil Camilla drive forretningen med litt hjelp fra venner. Venninnen Gina, som nå har mammaperm, blir etter planen med fast fra årsskiftet
– Når jeg ikke står i butikken, er jeg hos kunder og hjelper til med oppussing, tips og råd innen interiør, tilføyer Camilla. Som også allerede har rukket å gifte seg og få to barn!

Artikkeltags