9. oktober har hun leid en del av Litteraturhuset for å hjelpe høsttrøtte og demotiverte Fredrikstad-innbyggere å komme tilbake på rett spor. At hun selv har gått «skikkelig på trynet», tror hun bidrar til at kursene hennes blir mer troverdige og tillitsskapende.

– Vi bytter ut mobil og data når det kommer noe nytt og bedre, sender bilen på service og kjøper oss nye klær for å se bedre ut, men hva med det mellom ørene. Hvor ofte stopper vi og sjekker om vi har et godt tankesett? Noen går rundt med de samme tanker og bekymringer dag ut og dag inn, forklarer hun til f-b.no.

Slet med spiseforstyrrelser

Olss har selv vært langt nede, og slitt med lav selvtillit, spiseforstyrrelser, og vært lei livet.

– Med det samme verktøy jeg lærer andre, har jeg fått et spennende og verdifullt liv. Tenk om man kunne gå inn i butikken og bestille tre liter lykke, to kilo glede og fem meter suksess. Jeg mener det er fullt mulig, men da er det viktig å vite hva som er suksess, lykke og glede for deg, forklarer hun.

Jobber også med idrettsutøvere

I tillegg til å holde begeistringskurs, jobber Olss også som mentaltrener og coach for både idrettsutøvere, barn, ungdom og voksne.

– Jeg brenner for at folk skal forstå at vi skaper vår egen hverdag, vår egen verden og hvordan vi ønsker å ha det. Min livsinnstilling har jeg valgt – jeg bestemmer meg om morgenen for at jeg skal ha en god dag, sier hun.

– Jeg tror at om vi mennesker hadde blitt flinkere til å tenke gode tanker, snakke pent med oss selv, trene selvfølelsen og forstå hvordan vi selv kan påvirke hverdagene våre, ville mange fått en bedre hverdag, og til sammen vil dette kanskje bidra til å få sykefraværet ytterligere ned, legger hun til.