Bilsenter AS bytter navn

KLAR FOR ENDRING: Tor M. Karlsen gleder seg til navneendringen er gjennomført.

KLAR FOR ENDRING: Tor M. Karlsen gleder seg til navneendringen er gjennomført.

Automobil-gruppens omprofilering tvinger fram endringer hos lokalt bilfirma. – Dette blir spennende, sier daglig leder i Bilsenter AS, Tor M. Karlsen.

DEL

Automobil, som er morselskap for den lokale Honda og Citroën-forhandleren Bilsenter AS, skal omprofilere alle sine forhandlere på Østlandet. Nå blir navnet endret til Mobile.

Vil være synligere

Omprofileringen kommer fordi selskapet ønsker å være mer enhetlige og dermed mer synlige som en stor bilforhandler. Automobil-gruppen samler derfor alle sine forhandlere under samme navn. Totalt dreier det seg om nærmere 30 bilvirksomheter som skifter navn til Mobile.

– Dette blir spennende, sier daglig leder i Bilsenter AS, Tor M. Karlsen.

Karlsen forteller at bedriften i Fredrikstad har hatt det samme navnet siden 1959, men er positiv til endringen.

– Vi er en del av et konsern. Eieren vår har besluttet alle butikkene skal profileres og markedsføres under samme navn. Så nå skal vi hete Mobile Fredrikstad. Vi er et gammelt firma i Fredrikstad, så det er nok mange det vil ta litt tid for før de kaller oss det nye navnet, sier Karlsen.

Samme bedriften

Karlsen forsikrer FB og kundene sine i Fredrikstad om at de vil være den samme forhandleren som før og ha de samme bilmerkene. Selv om navnet nå blir endret og annerledes.

– Alle vi som jobber her har vært positive helt fra starten. Vi får en følelse av at vi er en del av noe større. Det blir fremdeles sånn at det er de akkurat samme folkene som skal jobbe her fortsatt, forklarer han.

– Vi er en av landets største bilforhandlerkjeder, og ønsker nå å framstå mer enhetlig og tydelig i markedet. Vi er inne i en tid der delingsøkonomi, digitalisering og automatisering er viktige tilskudd for vår videre drift. Automobil har en klar ambisjon om å være blant de aller beste på å levere mobilitet i tiden som kommer, sier eier og daglig leder av Automobil, Ole Grangaard.

– Vår nye navn representerer mobilitet, pålitelighet og nye muligheter, heter det i pressemeldingen fra Automobil.

Artikkeltags