Fredrikstad-mann skulle rydde opp i økonomien til folk – tiltalt for bedrageri av titusenvis av kroner

Artikkelen er over 1 år gammel

Fredrikstad-mannen i 70-årene skal ha utgitt seg for å ville hjelpe flere privatpersoner til å rydde opp i svak økonomi. Nå risikerer han fengselsstraff for bedrageri av titusenvis av kroner.

DEL

Saken går helt tilbake til juli i 2011 da mannen skal ha i en periode på ett års tid skal ha forledet en kvinne til å betale ham til sammen 82.000 kroner da han som innehaver av et firma skulle rydde opp i økonomien hennes.

Ifølge tiltalen skal kvinnen flere ganger ha overført det samme beløpet fra juli 2011 og frem til mai året etter. Opprydningen ble imidlertid aldri gjort og kvinnen skal ha tapt store summer i forbindelse med saken.

Og det skal ikke være den eneste gangen mannen har rundlurt privatpersoner. Ved hele seks anledninger i det samme tidsrommet skal han ha forledet privatpersoner til å overføre store summer i forbindelse med at han i forbindelse med økonomisk bistand og andre tjenester.

Mannen må møte i Fredrikstad tingrett i januar neste år. Strafferammen for bedrageri er bøter eller inntil tre år i fengsel. Han er også tiltalt for et tilfelle av butikktyveri.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken